Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Aboca

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС 20 сашета

  ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС 20 сашета

  Витамин C Натуркомплекс е първият 100% натурален витамин С - уникална формула на пазар, доминиран от синтетични продукти. Молекулният комплекс, съдържащ се във Витамин C Натуркомплекс, защитава витамин С от окисляване. Vitamin C Naturcomplex е 100% натурален продукт, който осигурява препоръчаната дневна доза от витамин C, заедно с другите вещества, естествено присъстващи в екстракта на ацерола, които допринасят за идеална бионаличност на витамин C и допълват антиоксидантните му свойства.
  25,80 (BGN)
  Снимка на ГОЛАМИР 2АКТ спрей за гърло 30 мл

  ГОЛАМИР 2АКТ спрей за гърло 30 мл

  Голамир 2Акт спрей за гърло e ефикасен продукт за лечението на възпаления на гърлото, причинени от външни агенти (вируси, бактерии, алергии, дим, смог и прах). Голамир 2Акт спрей е подходящ и при настинки, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, могат да причинят дразнене. Голамир 2Акт спрей без алкохол действа благодарение на ActiveFilm DOL - растителен молекулен комплекс, който въздейства върху болката и се грижи за лигавицата, така че да подпомогне за възстановяване на защитната й функция. Поради механизма си на действие Голамир 2Акт спрей може да бъде комбиниран и с предписани от лекаря фармацевтични изделия.
  14,90 (BGN)
  Снимка на ГОЛАМИР 2АКТ спрей за гърло без алкохол 30 мл

  ГОЛАМИР 2АКТ спрей за гърло без алкохол 30 мл

  Голамир 2Акт спрей без алкохол e ефикасен продукт за лечението на възпаления на гърлото, причинени от външни агенти (вируси, бактерии, алергии, дим, смог и прах) . Голамир спрей е подходящ и при настинки, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, могат да причинят дразнене. Голамир 2Акт спрей без алкохол действа благодарение на ActiveFilm DOL - растителен молекулен комплекс, който въздейства върху болката и се грижи за лигавицата, така че да подпомогне за възстановяване на защитната й функция. Поради механизма си на действие Голамир 2Акт спрей без алкохол може да бъде комбиниран и с предписани от лекаря фармацевтични изделия.
  14,81 (BGN)
  Снимка на ГРИНТУС 20 таблетки за възрастни

  ГРИНТУС 20 таблетки за възрастни

  ГРИНТУС таблетки за възрастни - ЗА СУХА И ВЛАЖНА КАШЛИЦА. Успокоява кашлицата, като предпазва лигавицата. 100 % НАТУРАЛЕН БИОПРОДУКТ. Eднодозови таблетки за разтваряне в устата на основата на мед и Poliresin. Същото количество активни съставки на Poliresin като сиропа за възрастни: 1 таблетка = 10 мл сироп
  19,60 (BGN)
  Снимка на ГРИНТУС сироп за възрастни 180г

  ГРИНТУС сироп за възрастни 180г

  Гринтус сироп за възрастни, създава защитен слой с "преграден ефект", който успокоява кашлицата и защитава горните дихателни пътища. Разработен е специално за да прилепне към лигавицата и по този начин да ограничи контакта с външни дразнещи агенти. Същевременно способства за овлажняването на лигавицата и втечняването на секрета, спомагайки за неговото отделяне.
  18,90 (BGN)
  Снимка на ГРИНТУС сироп за деца 180г

  ГРИНТУС сироп за деца 180г

  Гринтус сироп за деца от 1 год. е подходящ при суха и влажна кашлица, създава защитен слой с "ефект на бариера", който успокоява кашлицата и защитава горните дихателни пътища.
  19,50 (BGN)
  Снимка на ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ ЗА НОС 30мл

  ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ ЗА НОС 30мл

  IMMUNOMIX ЗАЩИТА ЗА НОСА е 100% НАТУРАЛНО МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ за защита и превенция при вирусни инфекции на дихателните пътища.
  26,37 (BGN)
  Снимка на ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ ЗА УСТА 30мл

  ИМУНОМИКС ЗАЩИТА СПРЕЙ ЗА УСТА 30мл

  IMMUNOMIX ЗАЩИТА ЗА УСТАТА е 100% НАТУРАЛНО МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ за защита и превенция при вирусни инфекции на дихателните пътища.
  26,37 (BGN)
  Имуномикс плюс капсули за възрастни подпомагат естествената защита на организма. Съдържа лиофилизиран сок от черен бъз и концентрат от котешки нокът. Стимулиращ ефект върху имунната система и чрез мощните свойства на черния бъз и ехинацеята. Ехинацеята е считана за един от най-силните имуностимулатори в профилактика срещу настинка и простуда. Екстрактът от ехинацея действа благоприятно при кашлица и главоболие. Черният бъз също е използван за профилактика на простудни заболявания поради своите мощни противовъзпалителни свойства. Комбинацията на тези два имуностимулатора превръща Имуномикс в отлично средство за повишаване на естествения имунитет.

  ИМУНОМИКС ПЛЮС за възрастни 50 капсули

  Имуномикс Плюс капсули, подпомагат естествената защита на организма, благодарение на лиофилизирания мултифракционен ектсракт от ехинацея (Echina2-LMF), лиофилизирания сок от черен бъз и общия концентрат от ункария (котешки нокът). Продуктът има стимулиращ ефект върху имунната система и по естествен път подпомага защитата на организма чрез мощните свойства на черния бъз и ехинацеята. Ехинацеята е считана за един от най-силните имуностимулатори, който се използва за профилактика срещу настинка и простуда. Екстрактът от ехинацея също така действа благоприятно при кашлица и главоболие. Черният бъз също е използван често за профилактика на простудни заболявания поради своите мощни противовъзпалителни свойства. Комбинацията на тези два мощни имуностимулатора в един продукт превръща Имуномикс плюс капсули за възрастни в отлично средство за повишаване на естествения имунитет.
  31,80 (BGN)
  Имуномикс плюс сироп за деца Aboca подпомага естествената защита на организма, подходящ за деца над 2 години. Съдържа лиофиолизиран екстракт от ехинацея и концентриран сок от черен бъз. Приятен вкус

  ИМУНОМИКС ПЛЮС сироп за деца 210мл

  Имуномикс Плюс сироп за деца от 2 годишна възраст, подпомага естествената защита на организма, благодарение на лиофилизирания мултифракционен екстракт от ехинацея (Echina2-LMF) и концентрирания сок от черен бъз. Формулата е допълнена от слузните вещества на лиофилизирания екстракт от слез. Сокът от черен бъз и медът придават на продукта приятен вкус, който го прави идеален за приемане от деца.
  29,10 (BGN)
  Снимка на КОЛИЛЕН IBS  60 капсули АБОКА

  КОЛИЛЕН IBS 60 капсули АБОКА

  Колилен е доказан за лечение на синдрома на раздразненото черво, характеризиращ се с болка, подуване, раздуване и дискомфорт, свързани или не с променен външен вид на изпражненията и нарушена функция на червата (запек, диария или редуване на двете състояния)
  38,90 (BGN)
  Снимка на ЛЕНОДИАР ПЕДИАТРИК сашета 12 броя

  ЛЕНОДИАР ПЕДИАТРИК сашета 12 броя

  Ленодиар Педиатрик е показан за лечение на диария от различен произход - вирусна инфекция, грипни състояния, характеризиращи се с диария, диария при пътуващи и др. Препоръчва се детето да приема достатъчно количество течности, за да се избегне рискът от обезводняване. Продуктът предлага ефикасна и безопасна терапия за лечение на диарията още от първите симптоми като намалява изхожданията, без да блокира червата и защитните им механизми. За деца над 1 година.
  16,30 (BGN)
  Снимка на ЛИБРАМЕД 138 таблетки

  ЛИБРАМЕД 138 таблетки

  Либрамед е медицинско изделие, клинично тествано за безопасно и ефективно лечение на наднормено тегло и затлъстяване. Стимулира намаляването на телесното тегло и обиколката на талията. Libramed контролира пиковете на кръвната захар след хранене, като поддържа по-постоянна концентрация на глюкозата и инсулина в кръвта, така че да ограничи натрупването на мазнини в адипоцитите и усещането за глад. Действието на Libramed се дължи на Policaptil Gel Retard – патентован комплекс от полизахаридни молекули, синергичното действие на чиито компоненти притежават силно гелообразуващо действие. На практика Policaptil води до образуване на гел в тънките черва, който въздейства на въглехидратите, като намалява усвоеното количество и скоростта на усвояване. Благодарение на свойствата на този гел, Libramed ограничава и усвояването на мазнините, намалява постпрандиалната сънливост, като регулира чревния транзит.
  56,80 (BGN)
  Снимка на МЕЛИЛАКС за възрастни 10г х 6

  МЕЛИЛАКС за възрастни 10г х 6

  Мелилакс микроклизма за възрастни се препоръчва за лечение на запек, включително при наличие на особени състояния като: рагади, хемороиди, висцерална свръхчувствителност (в случай на раздразними черва), при бременност и кърмене.
  20,20 (BGN)
  Снимка на МЕЛИЛАКС за деца 5г х 6

  МЕЛИЛАКС за деца 5г х 6

  Мелилакс Педиатрик c микроклизма, благодарeние на своето балансирано локално действие, на безопасността и поносимостта си, е специфичен продукт за лечение на запек у кърмачета и деца.
  21,15 (BGN)
  Снимка на Натура Микс Адвансд Подсилване *20 сашета

  Натура Микс Адвансд Подсилване *20 сашета

  Натура Микс Адвансд Подсилване е 100% МУЛТИНАТУРАЛЕН ПРОДУКТ с незабавна ефикасност. Натура Микс Адвансд Подсилване намалява чувството на отпадналост и умора и допринася за правилното функциониране на имунната система. Продуктът е изключително подходящ при периоди на изтощение, възстановяване след боледуване, смяна на сезона, изтощителни ежедневни дейности. Може да се приема и в съчетание с други лекарства по време или след терапия.
  21,87 (BGN)
  Снимка на НАТУРА МИКС ЕНЕРГИЯ 20 сашета АБОКА

  НАТУРА МИКС ЕНЕРГИЯ 20 сашета АБОКА

  Natura Mix Advanced Енергия е полезен за повишаване на физическата и умствена енергия и допринася за адаптогенната активност благодарение на екстракта от елеутерокок.
  23,50 (BGN)
  Снимка на НЕО БИАНАЦИД 14 таблетки

  НЕО БИАНАЦИД 14 таблетки

  Нео Бианацид за киселини и рефлукс таблети успокояват усещането за киселини и парене в стомаха. Необианацид изпълнява защитно локално действие, наподобявайки защитната способност на мукуса, физиологично присъщ на стомашната лигавица. Продуктът е подходящ за деца от 6-годишна възраст, бременни и кърмещи жени и е подходящ за продължителни периоди на прием.
  12,40 (BGN)
  Снимка на НЕО БИАНАЦИД 45 таблетки

  НЕО БИАНАЦИД 45 таблетки

  Нео Бианацид за киселини и рефлукс таблети успокояват усещането за киселини и парене в стомаха. Необианацид изпълнява защитно локално действие, наподобявайки защитната способност на мукуса, физиологично присъщ на стомашната лигавица. Продуктът е подходящ за деца от 6-годишна възраст, бременни и кърмещи жени и е подходящ за продължителни периоди на прием.
  24,90 (BGN)
  Снимка на НЕО БИАНАЦИД ПЕДИАТРИК ЯГОДА 36 САШЕТА АБОКА

  НЕО БИАНАЦИД ПЕДИАТРИК ЯГОДА 36 САШЕТА АБОКА

  При деца над 1 година за лечение на проблеми, свързани с гастроезофагеален рефлукс като регургитация, повръщане и болка на функционална диспепсия (с един или повече от следните симптоми: затруднено храносмилане, усещане за пълнота след хранене, бързо засищане, болка или парене в епигастралната област)
  22,25 (BGN)
  Снимка на НЕО ФИТОРОИД крем 40мл

  НЕО ФИТОРОИД крем 40мл

  Нео Фитороид крем е превантивен препарат, за лечение на синдрома на разширени хемороиди (вътрешни и външни хемороиди). Фитороид Био крем, благодарение на наличието на специално избрани растителни съставки, извършва лубрикантно, предпазно и освежаващо действие.
  21,80 (BGN)
  Снимка на ОРОБЕН ВОДА ЗА УСТА 150 мл

  ОРОБЕН ВОДА ЗА УСТА 150 мл

  Oroben Вода за уста е продукт което намалява болката и подпомага заздравяването на афти, повтарящи се афтозни стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.
  21,40 (BGN)
  Снимка на ОРОБЕН ГЕЛ ЗА УСТА 15 мл

  ОРОБЕН ГЕЛ ЗА УСТА 15 мл

  Oroben Орален гел е продукт което намалява болката и подпомага заздравяването на афти, повтарящи се афтозни стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.
  21,40 (BGN)
  Снимка на СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС 27 таблетки АБОКА

  СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС 27 таблетки АБОКА

  ПЪРВОТО МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ С ФИЗИОЛОГИЧНО ДЕЙСТВИЕ ЗА ПЕРОРАЛНО ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАПЕК. Sollievo PhysioLax може да възстанови всички функции, необходими за модулиране на физиологичния процес на дефекация, като въздейства върху множество биологични функции, за да подпомогне от една страна координираните мускулни контракции на червата, а от друга – да предотврати неконтролираното разпространение на тези стимули.
  14,50 (BGN)
  Снимка на СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС 45 таблетки АБОКА

  СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС 45 таблетки АБОКА

  ПЪРВОТО МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ С ФИЗИОЛОГИЧНО ДЕЙСТВИЕ ЗА ПЕРОРАЛНО ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАПЕК. Sollievo PhysioLax може да възстанови всички функции, необходими за модулиране на физиологичния процес на дефекация, като въздейства върху множество биологични функции, за да подпомогне от една страна координираните мускулни контракции на червата, а от друга – да предотврати неконтролираното разпространение на тези стимули.
  18,65 (BGN)
  Снимка на ФИТОНАЗАЛ ПЕДИАТРИК Спрей 125мл

  ФИТОНАЗАЛ ПЕДИАТРИК Спрей 125мл

  Фитоназал Педиатрик е първият по рода си продукт с двойно деконгестантно и промиващо действие подходящ и за кърмачета от 6-месечна възраст, за третиране на назалната конгестия при състояния на настинка, грип и ринити. Fitonasal Pediatric e 100% натурален продукт с Tannisal – Натурален молекулен комплекс от танини и каменна сол с локален нефармакологичен механизъм на действие
  27,90 (BGN)
  Новият продукт Fitonasal спрей концентрат е 100% натурален продукт и действа като концентриран спрей, който отпушва, освобождава и защитава запушения и възпален нос. Продуктът се препоръчва за лечение на всякакъв вид настинка, грипни състояния или ринити.

  Фитоназал спрей концентрат 30 мл

  Новият продукт Fitonasal спрей концентрат е 100% натурален продукт и действа като концентриран спрей, който отпушва, освобождава и защитава запушения и възпален нос. Продуктът се препоръчва за лечение на всякакъв вид настинка, грипни състояния или ринити. Ефикасността му е гарантирана благодарение на антиоксидантното, осмотично и втечняващо-овлажняващо действие, което Фитоназал спрей концентрат предлага. Безопасен за ползване от бременни.
  20,39 (BGN)
  Снимка на ХЕПА ЕКШЪН 50 капсули

  ХЕПА ЕКШЪН 50 капсули

  Хепа Екшън капсули е 100% натурален продукт и се характеризира със съчетание от екстракти, които са подходящи за подпомагане на чернодробната функция като розмарин, бял трън и куркума, с естествен молекулен комплекс Neodetox. Neodetox подпомага антиоксидантното действие, благодарение на лиофилизирания екстракт от червена лоза, предпазваща от свободните радикали. Формулата е допълнена от лиофилизиран екстракт от ройбос.
  25,40 (BGN)