Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  AD MEDICINE

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  ADLiquid BioCleansing Complex подпомага естественото изчистване на организма при контакти с паразити (глисти, амеби и др.)

  ЕДЛИКУИД БиоКлинзингКомплекс 237 мл

  Колоидна формула за здраве и чистота на стомашно-чревния тракт.ADLiquid BioCleansing Complex подпомага естественото изчистване на организма при контакти с паразити (глисти, амеби и др.). Може да се използва самостоятелно или като допълнение към лекарствена терапия. При ситуации, които предполагат риск от замърсяване с паразити (екзотична кухня, недостатъчна кулинарна обработка, замърсена среда, лоша хигиена),пътувания до дестинации с различен климат и условия на живот, оказва благоприятен ефект при метеоризъм и дисбактериоза. Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и имунната система.
  49,20 (BGN)
  Снимка на ЕДЛикуид ДЕТОКС 237 мл

  ЕДЛикуид ДЕТОКС 237 мл

  ADLiquid Detox подпомага здравето на черния дроб, жлъчните пътища и изчистването на организма от натрупани токсини. Съставът е комплекс от билкови екстракти, допринасящи за нормалното функциониране на храносмилателната система – силимарин, сладник, живовлек, каскада саграда, детелина, зърнастец, алое вера. Приемът на ADLiquid Детокс се препоръчва и при диети с цел нормализиране на телесното тегло. Под формата на колоиден разтвор.
  49,85 (BGN)
  Снимка на ЕДЛИКУИД ИМУН СЪПОРТ ИМУНОСТИМУЛАТОР 237 мл

  ЕДЛИКУИД ИМУН СЪПОРТ ИМУНОСТИМУЛАТОР 237 мл

  ADLiquid Immune Support е хранителна добавка в течна форма, съдържаща Гъби Рейши, Женшен, Ехинацея, Астрагал и др., която въздейства върху имунната система. Резултатът е силен имуностимулиращ и имуномодулиращ ефект, както при имуносупресирани (онкологично болни, HIV), така и при състояния на хронична интоксикация, хронични възпалителни заболявания, физическа и умствена преумора.
  49,00 (BGN)
  Снимка на ЕДЛикуид МЕЙЛ АКТИВ КОМПЛЕКС 237 мл

  ЕДЛикуид МЕЙЛ АКТИВ КОМПЛЕКС 237 мл

  Колоидна формула за комплексно поддържане на мъжкото здраве.ADLiquid™Male Active Complex е хранителна добавка за простата съдържаща стандартизирани екстракти от Сереноа Репенс /Saw Palmetto/, Пигеум Африканум и Тиквено Семе, които действат благоприятно на простата и на пикочния мехур. Екстрактът от Муира Пуама повишава либидото и сексуалната активност при мъжете, а Женшенът и Елеутерококът са мощни имуномодулатори и повишават издържливостта на мъжа. Гинкго Билобата, Ликопенът, Цинкът, Селенът и други минерали, витамини и нутриенти увеличават ефекта от продукта и за изключително полезни за простата.
  49,85 (BGN)
  Снимка на ЕДЛикуид ФОР КИДС 237 мл

  ЕДЛикуид ФОР КИДС 237 мл

  Колоидна формула за имунната система на детето.ЕДЛикуид ФОР КИДС съдържа екстракти от растения , които традиционно се използват за подкрепа на имунната система.Обогатен е с витамини , минерали и други нутриенти в лесно усвоима колоидна форма.Допринася за здравето на нормалните функции на имунната система на детето.Оказва общоукрепващ ефект върху детския организъм.
  47,10 (BGN)