Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  AFLOFARM

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АКНЕМИНУМ 30 таблетки

  АКНЕМИНУМ 30 таблетки

  Хранителна добавка за хора с предразположена към акне кожа. Съдържа комбинация от активни съставки с антиоксидантни и почистващи свойства. Допринася за поддържане на добро общо състояние на кожата.
  19,50 (лв.)
  Снимка на АКУСТОН СПРЕЙ ЗА УШИ 15 мл

  АКУСТОН СПРЕЙ ЗА УШИ 15 мл

  АкусТон спрей за уши помага за поддържане на добра ушна хигиена като разтваря остатъчната ушна кал, облекчава раздразненията и предотвратява образуването на ушна кал. АкусТон възпрепятства навлизане на вода в ушите по време на къпане или при практикуване на воден спорт.
  12,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАЛЕГ 60 таблетки

  ВИТАЛЕГ 60 таблетки

  Виталег таблетки е хранителна добавка, която подпомага правилното функциониране на кръвоносните съдове и мускулите. Съдържа калций, витамин С и флавоноиди.Калций - подпомага нормалното съсирване на кръвта, участва в процесите на клетъчно делене и специализация и подпомага правилното функциониране на мускулите. Необходим е за здравината на костите и зъбите. Витамин С - спомага за производството на колаген, за да се гарантира правилното функциониране на кръвоносните съдове, хрущялите, костите и кожата. Поддържа правилното функциониране на имунната система и повишава абсорбцията на желязо.
  19,60 (лв.)
  Снимка на ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ УЛТРАБЛАНКА 75 мл

  ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ УЛТРАБЛАНКА 75 мл

  Ултрабланка е избелваща паста за зъби, подходяща за ежедневна употреба. Съдържа активен въглен, който избелва, без да води до увреждане на емайла. Поддържа зъбите бели и предотвратява появата на нови петна и отглагания. На него се дължи и специфичния черен цвят на пастата. С вкус на мента.
  10,85 (лв.)
  Снимка на МАГНИСТЕРОН 30 таблетки

  МАГНИСТЕРОН 30 таблетки

  Магнистерон е хранителна добавка, специално създадена за мъже. Съставките на продукта имат благоприятен ефект върху допълването на диетата с магнезий и поддържането на нормалното ниво на тестостерон.
  16,50 (лв.)
  Снимка на НЕОМАГНИ КАРДИО 50 таблетки

  НЕОМАГНИ КАРДИО 50 таблетки

  НеоМагни Кардио е хранителна добавка за поддържане на нормално кръвообръщение и нормално кръвно налягане. Магнезий и витамин B6 спомагат за поддържането на нормален енергиен метаболизъм. Те подпомагат нормалното функциониране на нервната система и поддържат нормалните психологични функции. Също така допринасят за намаляване на степента на умората и изтощението.
  14,30 (лв.)
  Снимка на НЕОМАГНИ КРАМПИ 50 таблетки

  НЕОМАГНИ КРАМПИ 50 таблетки

  НеоМагни Крампи е хранителна добавка за поддържане на нормалната мускулна функция. Комбинацията на магнезий и витамин B6 допринасят за поддържането на нормален енергиен метаболизъм. А комбинацията от магнезий и калий подпомагат поддържането на нормалната функция на мускулите.
  12,20 (лв.)
  Снимка на НЕОМАГНИ ПРЕУМОРА 50 таблетки

  НЕОМАГНИ ПРЕУМОРА 50 таблетки

  НеоМагни Преумора е хранителна добавка, която спомага за намаляване на умората и чувството на отпадналост. Комплексът от витамини допринася за поддържането на балансиран енергиен метаболизъм и нормалното функциониране на нервната система.
  15,99 (лв.)
  Снимка на НЕОМАГНИ СТРЕС 50 таблетки

  НЕОМАГНИ СТРЕС 50 таблетки

  НеоМагни Стрес е хранителна добавка, която чрез комбинацията от съставки подпомага успокояването, улеснява релаксацията и спомага поддържането на добро общо състояние (психическо и физическо).
  16,99 (лв.)
  Снимка на НЕОМАГНИ ФОРТЕ 50 таблетки

  НЕОМАГНИ ФОРТЕ 50 таблетки

  НеоМагни форте е хранителна добавка за нервната система и мускулите. Съдържа магнезий и витамин В6, които намаляват умората и допринасят за нормалната функция на нервната система и мускулите. Магнезий и витамин B6 спомагат за поддържането на нормален енергиен метаболизъм, намаляване на степента на умората и изтощението, подпомагат нормалното функциониране на нервната система и допринасят за поддържане на нормалните психологични функции.
  11,99 (лв.)
  Снимка на ПАМЕТОНАЛ 30 таблетки

  ПАМЕТОНАЛ 30 таблетки

  Паметонал е хранителна добавка в подкрепа на мозъчната дейност. Съдържа комплекс от растителни съставки (екстракти от Брахми, женшен и йерба мате), които подобряват концентрацията и паметта, допринасят за устойчивостта на организма при натоварване. Съставките в Паметонал подпомагат паметта и стимулират концентрацията. Повишават устойчивостта както при психическо, така и при физическо натоварване.
  26,29 (лв.)
  Снимка на РеноПурен СИНУСИ МАКС 60 таблетки

  РеноПурен СИНУСИ МАКС 60 таблетки

  RenoPuren Zatoki MAX е ранителна добавка за горни дихателни пътища. РеноПурен Синуси Макс е комплекс от 8 растителни екстракта от: цвят на липа, чесън, цвят на бъз, лопен, мащерка, корен от тинтява, върбинка и листа на андрографис. Те съдействат за нормално функциониране на горните дихателни пътища.
  17,50 (лв.)
  Снимка на СЕЛЕН + ЦИНК 30 таблетки

  СЕЛЕН + ЦИНК 30 таблетки

  Селен + Цинк таблетки са хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на имунната система и осигурява защита на клетките от оксидативния стрес.
  7,19 (лв.)
  Снимка на СИМПЛИК ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл

  СИМПЛИК ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл

  Симплик шампоан против косопад е специално разбработена формула за борба с мъжкия косопад. Тя предпазва от прекомерния косопад*, възстановява корените на косата и я подсилва. Симплик съдържа Pronalen Fibro-ActifTM, който удължава фазата на растеж на косъма, предотвратявайки косопада. Свойствата, удължаващи жизнеността на косата, са доказани при in vitro анализ. Съставът е обогатен със сок от листа от алое вера (Aloe barbadensis), който активира растежа на косата, стимулирайки микроциркулацията и насищането на клетките на скалпа с кислород. Съставките на Симплик формират естествен филтър, който защитава косата от увреждаща UV радиация.
  17,20 (лв.)
  Снимка на ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ СРЕЩУ ПОСИВЯВАНЕ 150 мл

  ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ СРЕЩУ ПОСИВЯВАНЕ 150 мл

  Шампоанът Симплик срещу посивяване съдържа растителни екстракти, богати на фитопигменти, които при редовна употреба постепенно потъмняват цвета на косата и допълнително я предпазват от неблагоприятния ефект на слънчевата радиация. Шампоанът съдържа и активна съставка, извлечена от водораслото Cystoseira compressa, която допринася за регенерацията на естествените косъмчета. Съставът е обогатен с екстракт от дрожди, използвани в пивоварството – богат източник на протеини, витамин В комплекс и минерали.
  17,40 (лв.)