Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Aro Life

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АРОЛАКСЕН 30 капсули

  АРОЛАКСЕН 30 капсули

  АроЛаксен е комбинация от 5 натурални съставки с доказан ефект за стомашно-чревен комфорт. АроЛаксен стимулира перисталтиката на червата.
  10,60 (BGN)
  Снимка на АРОФОЛИКАЦИД 90 таблeтки 400 мкг

  АРОФОЛИКАЦИД 90 таблeтки 400 мкг

  АроФоликацид доставя на организма необходимото дневно количество фолиева киселина в една таблетка, като допринася за растежа на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, кръвообразуването и нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Фолиева киселина благоприятства функцията на сърдечно-съдовата, имунната и нервната системи и намаляване чувството на отпадналост и умора.
  5,00 (BGN)
  Снимка на АРОФОЛИКАЦИД МЕТА 90 таблeтки 400 мкг

  АРОФОЛИКАЦИД МЕТА 90 таблeтки 400 мкг

  АроФоликацид Мета допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеин. Благоприятства функцията на сърдечносъдовата, имунната и нервната системи. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  10,42 (BGN)
  Снимка на БИОФЛОРА 20 капсули

  БИОФЛОРА 20 капсули

  Биофлорa допринася за нормална чревна среда/микрофлора и стомашно-чревен комфорт. Пробиотиците са млечнокисели бактерии, които допринасят за регулиране и поддържане на баланса на чревната флора. Добрата чревна флора е важна за правилното функциониране на храносмилателните ензими, за нормалната перисталтика и за силната имунна система. Пребиотик (Пектин) Пребиотичните фибри са устойчиви на топлинни амплитуди и на повишената киселинност в стомаха, което ги прави перфектната храна за полезните чревни микроорганизми. Най-важната функция на бифидофлората на червата е ферментацията на хранителните влакна. Пектинът съдейства за добро храносмилане и за правилното усвояване на хранителните вещества. Комбинацията на пробиотици с пектин оказва благоприятно влияние върху баланса на чревната флора.
  11,10 (BGN)
  Снимка на БИРЕНА МАЯ 60 таблетки 630 мг

  БИРЕНА МАЯ 60 таблетки 630 мг

  Бирената мая е натурален източник на витамини от група В (В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9, В12), пантотенова киселина, фолиева киселина, ниацин, микроелементи и минерали (калий, калций, фосфор, цинк, желязо, манган, селен, хром). Тя укрепва сърцето и имунната система, възвръща силите след тежък спорт, труд, заболявания. Предпазва клетките от токсини, което я прави отличен антиоксидант и имуностимулатор. Ценните аминокиселини и микроелементи (цинк, желязо, селен, фолиева киселина) имат положително действие за нормализиране състоянието на кожата, косата и ноктите.
  4,55 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН D3 капки – 20 ml

  ВИТАМИН D3 капки – 20 ml

  Витамин D3 спомага за поддържане нормалното състояние на зъбите и костите. Благоприятства нормалната функция на имунната система и мускулите.
  8,30 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН D3 60 капсули 400IU

  ВИТАМИН D3 60 капсули 400IU

  Витамин D3 спомага за поддържане нормалното състояние на зъбите и костите. Благоприятства нормалната функция на имунната система и мускулите.
  8,30 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН А 60 капсули 5000 IU

  ВИТАМИН А 60 капсули 5000 IU

  Витамин А е мастноразтворим витамин, който е изключително важен за човешкия организъм. Набавянето на достатъчни количества стимулира имунната система и усилва съпротивителните сили на организма срещу вируси и бактерии. Той е много важен за физически активните хора, защото помага по-бързо да се преодолее натрупаната умора. Допринася за правилно развитие на костите, зъбите и венците. Благоприятно действа на зрението и помага за по-лесна адаптация при преминаване от тъмно към по-светло и обратно. Приемът на витамин А в детска възраст също е много важен, тъй като липсата на този витамин може да доведе до забавяне на растежа. Не на последно място е отговорен за производството на колаген, което води до по-малко бръчки и по-голяма защита на кожата от различни външни фактори – слънце, вятър и др.
  7,20 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН Е 60 капсули 100 мг

  ВИТАМИН Е 60 капсули 100 мг

  Витамин Е е мастноразтворим витамин, който е известен с изключително мощния си антиоксидантен ефект. Също така има участие в развитието на клетките и в синтеза на белтъците и хемоглобина. Подпомага репродуктивното здраве и оказва благоприятно въздействие върху организма по време на бременност. Положително влияе по време на овулация при жените. Предпазва кожата от стареене, изглажда бръчките и предотвратява от преждевремнна поява на нови. Дефицитът на витамин Е в организма може да доведе до възникване на анемия.
  8,80 (BGN)
  Снимка на ВИТАФОРС МУЛТИВИТАМИНИ А-Я + КУРКУМА 60 таблетки

  ВИТАФОРС МУЛТИВИТАМИНИ А-Я + КУРКУМА 60 таблетки

  Витафорс е мултивитаминен и полиминерален комплекс. Съдържа още екстракт от Куркума, Ликопен и Лутеин. Допринася за нормално протичане на метаболизма и нормална функция на имунната система.
  17,60 (BGN)
  Снимка на ИМУНОФОРС 12 сашета

  ИМУНОФОРС 12 сашета

  Имунофорс е иновативна комбинация от растителни съставки, с добавени витамин С и цинк. Допринася за нормална функция на имунната система.
  22,10 (BGN)
  Снимка на ИМУНОФОРС ЗА ДЕЦА сироп 100 мл

  ИМУНОФОРС ЗА ДЕЦА сироп 100 мл

  Имунофорс е иновативна комбинация от растителни съставки, с добавени витамин С от Ацерола и цинк. Допринася за нормална функция на имунната система при децата.
  20,55 (BGN)
  Снимка на КАЛЦИЙ + ВИТАМИН D + ВИТАМИН К 30 таблетки

  КАЛЦИЙ + ВИТАМИН D + ВИТАМИН К 30 таблетки

  Калцият допринася за нормалната функция на мускулите, пренасянето на нервни импулси, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
  4,70 (BGN)
  Снимка на КАЛЦИЙ + ВИТАМИН D + ВИТАМИН К 60 таблетки

  КАЛЦИЙ + ВИТАМИН D + ВИТАМИН К 60 таблетки

  Калцият допринася за нормалната функция на мускулите, пренасянето на нервни импулси, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
  10,30 (BGN)
  Снимка на КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30% 50 мл

  КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30% 50 мл

  Хранителна добавка с общо укрепващ ефект върху състоянието на организма. Укрепва имунната система. Има благоприятен физиологичен ефект върху храносмилателната, дихателната и отделителната система.
  6,88 (BGN)
  Снимка на ЛЕВЗЕЯ 30 таблетки

  ЛЕВЗЕЯ 30 таблетки

  Екстрактът от билката Левзея допринася за нормалното поддържане на организма при умора, физическо и умствено напрежение, стрес. Притежава имуномодулиращи свойства и е подходящ за хора с отслабена имунна система. Екстрактът от Левзея подпомага усвояването на белтъчините и е подходящ за хора, занимаващи се активно със спорт като увеличава издръжливостта и физическата работоспособност и стимулира ръста и развитието на костно-мускулните тъкани
  12,25 (BGN)
  Снимка на ЛУТЕИН МАКСИ 30 капсули

  ЛУТЕИН МАКСИ 30 капсули

  ЛУТЕИН МАКСИ допринася за поддържането на нормалното зрение и за защитата на клетките от оксидативен стрес.Основната му функция е да съдействат за предотвратяване на образуването на свободни радикали.Лутеинът преобладава в периферната част на ретината, а зеаксантинът - в централната й част (макулата).
  18,10 (BGN)
  Снимка на МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ 30 капсули

  МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ 30 капсули

  Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нормалното функциониране на нервната система, подобрява функцията на мускулите и правилния синтез на белтъчини. Магнезият допринася за поддържането на нормалната психична функция, на нормалното състояние на костите и зъбите, участва в процеса на делене на клетките.
  8,20 (BGN)
  Снимка на МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА  60 таблетки

  МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА 60 таблетки

  Комбинацията Мента, глог, валериана оказва благоприятно въздействие на сърдечносъдовата и нервната системи.
  2,40 (BGN)
  Снимка на МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + МАТОЧИНА 60 таблетки

  МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + МАТОЧИНА 60 таблетки

  Комбинацията Мента, глог, валериана + маточина оказва благоприятно въздействие на сърдечносъдовата и нервната системи.
  2,60 (BGN)
  Снимка на МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + МАТОЧИНА 110 мл

  МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + МАТОЧИНА 110 мл

  Комбинацията от мента, глог, валериана и маточина успокоява нервната система и има изключително освежаващ и приятен ефект. Оказва благоприятно действие върху сърдечно съдовата система. Поддържа нормалното ниво на холестерола в кръвта. Може да се използва и като стимулатор на храносмилането. Подобрява съня, като намалява нервното напрежение. Течната форма е много приятна и лесна за прием. Усвоява се изключително бързо от организма. Подходяща е за хора, които не могат да приемат таблетки или капсули.
  2,60 (BGN)
  Снимка на НОНИ 60 капсули

  НОНИ 60 капсули

  Екстрактът от плод на Нони стимулира имунната система и осигурява нужните за организма минерали, витамини, аминокиселини и ензими. Допринася за регенерацията на клетките и подобрява цялостния имунитет. Нони е ефективен антиоксидант, има анти-микробни и противовъзпалителни свойства. Подобрява състоянието при астма, алергии, артрит, диабет и високо кръвно налягане.
  19,65 (BGN)
  Снимка на ФЕМИБАЛАНС 30 капсули

  ФЕМИБАЛАНС 30 капсули

  ФемиБаланс е синергична комбинация от екстракти от най-ефикасните “женски” билки.Нехормонален продукт за жени в менопауза. Допринася за регулирането на хормоналната дейност. Подпомага нормалната психична функция, нормалното функциониране на нервната система и допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, кожата, лигавиците, костите, зъбите.
  18,80 (BGN)
  Снимка на ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН 60 таблетки

  ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН 60 таблетки

  Подпомага функциите на черния дроб и стомашно-чревния тракт. Подобрява обмяната на мазнините и увеличава еластичността на стените на кръвоносните съдове. Допринася за поддържане нa нормална концентрация на холестерол в кръвта. Действа благоприятно за намаляване на теглото.
  5,80 (BGN)