Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Beiersdorf AG

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Еусерин 48ч. Рол-он без алуминиеви соли 50 мл

  Еусерин 48ч. Рол-он без алуминиеви соли 50 мл

  Нежна, но ефективна формула.Без алуминий и алкохол.До 48 часа защита от неприятна миризма. Нежен, но ефективен рол-он, който е без алуминий и клинично доказано предпазва от неприятна миризма. С лек аромат, той е подходящ за чувствителна кожа.
  16,80 (BGN)
  Снимка на Еусерин Нощен крем с SPF 15, 50 мл

  Еусерин Нощен крем с SPF 15, 50 мл

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем с SPF 15 e грижа против стареене за зряла кожа, подходящ за всеки тип кожа, запълва дълбоките бръчки и подобрява еластичността на кожата. Кожата е видимо по-стегната и изглежда свежа и сияйна.
  63,55 (BGN)
  Снимка на Еусерин 48ч. Рол-он против силно изпотяване , 50 мл

  Еусерин 48ч. Рол-он против силно изпотяване , 50 мл

  Дезодорант против изпотяване.До 48ч. защита от неприятна миризма и изпотяване.С алуминиев хлорохидрат. С лек аромат, формулата без алкохол клинично доказано осигурява 48-часова защита срещу изпотяване. Подходящ при силно изпотяване.
  16,80 (BGN)
  Снимка на Еусерин 72ч против интензивно изпотявaнe , 30 мл

  Еусерин 72ч против интензивно изпотявaнe , 30 мл

  Дезодорант против изпотяване.72ч. защита от изпотяване и миризма.С алуминиев хлорохидрат + алуминиев хлорид. Леко ароматизиран антиперспирант с алуминий, който е клинично доказано, че намалява изпотяването и предпазва от миризма за 72 часа. Идеален при интензивно изпотяване.
  17,80 (BGN)
  Снимка на Еусерин Anti-Pigment Дневен крем с SPF30 , 50 мл

  Еусерин Anti-Pigment Дневен крем с SPF30 , 50 мл

  Anti-Pigment Дневен крем с SPF30 ефективно намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Хидратиращ дневен крем с UVA и UVB защита за равномерен, сияен тен на кожата.
  54,08 (BGN)
  Снимка на Еусерин Anti-Pigment Нощен крем 50 мл

  Еусерин Anti-Pigment Нощен крем 50 мл

  Anti-Pigment Нощен крем ефективно намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Регенериращ нощен крем за равномерен, сияен тен на кожата.
  54,08 (BGN)
  Снимка на Еусерин Anti-Pigment Спот коректор

  Еусерин Anti-Pigment Спот коректор

  Еусерин Anti-Pigment Спот-коректор ефективно намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява. Локален апликатор с Thiamidol, който осигурява прецизно решение за малки зони с хиперпигментация. Придава равномерен тен на кожата.
  33,98 (BGN)
  Снимка на Еусерин Aquaphor Защитаващ мехлем 45 мл

  Еусерин Aquaphor Защитаващ мехлем 45 мл

  Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа ускорява регенерирането на кожата. Безводен мехлем, който възстановява, предпазва и успокоява суха до много суха, напукана и раздразнена кожа. Той създава идеална защитна бариера, която подпомага регенерирането на кожата.
  19,40 (BGN)
  Снимка на Еусерин Aquaphor Защитаващ балсам за устни 10 мл

  Еусерин Aquaphor Защитаващ балсам за устни 10 мл

  Eucerin Aquaphor SOS Защитаващ балсам за устни ,незабавна грижа и успокоение на устните за 60 секунди. Доказано защитава и облекчава сухи, напукани устни, съдейства за създаването на предпазна бариера.
  58,75 (BGN)
  Снимка на Еусерин Aquaphor Защитаващ спрей за тяло 250 мл

  Еусерин Aquaphor Защитаващ спрей за тяло 250 мл

  Eucerin Aquaphor Защитаващ спрей за тяло ,за много суха, раздразнена кожа. Спреят е охлаждащ и не съдържа вода, бързо облекчава суха и много суха кожа, загрубяла или раздразнена кожа по всяка зона на тялото. Иновативния спрей-мехлем е идеален за ръце, крака и други по-големи и труднодостижими зони като задържа вода, поддържа кожата хидратирана и забързва възстановяването на кожата. Да не се употребява по лицето.
  31,97 (BGN)
  Снимка на Еусерин AQUAporin ACTIVE за нормална към комбинирана кожа 50 мл

  Еусерин AQUAporin ACTIVE за нормална към комбинирана кожа 50 мл

  За дехидратирана, чувствителна кожа, хидратиращ продукт, който осигурява интензивна, 24-часова хидратация за дехидратирана, чувствителна кожа.
  34,20 (BGN)
  Снимка на Еусерин AQUAporin ACTIVE за суха кожа 50 мл

  Еусерин AQUAporin ACTIVE за суха кожа 50 мл

  За дехидратирана, чувствителна кожа, хидратиращ продукт, който осигурява интензивна, 24-часова хидратация за дехидратирана, чувствителна кожа.
  34,20 (BGN)
  Снимка на Еусерин AQUAporin ACTIVE със SPF 25 и UVA защита за всички типове кожа 50 мл

  Еусерин AQUAporin ACTIVE със SPF 25 и UVA защита за всички типове кожа 50 мл

  За дехидратирана, чувствителна кожа, хидратиращ продукт, който осигурява интензивна, 24-часова хидратация за дехидратирана, чувствителна кожа.
  34,20 (BGN)
  Снимка на Еусерин Atopi Control Лосион за тяло 400 мл

  Еусерин Atopi Control Лосион за тяло 400 мл

  Eucerin Лосион за тяло от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит. Наситен лосион за тяло за суха, раздразнена и сърбяща кожа. Удължава периодите между пристъпите. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
  45,50 (BGN)
  Снимка на Еусерин AtopiControl Крем за ръце 75 мл

  Еусерин AtopiControl Крем за ръце 75 мл

  Eucerin Крем за ръце от серията AtopiControl е за кожа с атопичен дерматит, подходяща грижа при екзема на ръцете. Всекидневно облекчение за суха, раздразнима и сърбяща кожа. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
  14,50 (BGN)
  Снимка на Еусерин AtopiControl Успокояващ крем 75 мл

  Еусерин AtopiControl Успокояващ крем 75 мл

  Eucerin Успокояващ крем от серията AtopiControl е предназначен за основна всекидневна грижа за кожа с атопичен дерматит. За локализирани проблемни зони на тялото (например лакътните гънки). Изглажда грубата напукана кожа и намалява сърбежа. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
  27,30 (BGN)
  Снимка на Еусерин AtopiControl Спрей при сърбеж 50 мл

  Еусерин AtopiControl Спрей при сърбеж 50 мл

  Eucerin Спрей при сърбеж от серията AtopiControl е успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
  23,55 (BGN)
  Снимка на Еусерин DermoCapillaire pH5 Шампоан за чувствителен скалп 250 мл

  Еусерин DermoCapillaire pH5 Шампоан за чувствителен скалп 250 мл

  Нежен шампоан, почиства и се грижи за косата, като запазва естествените защитни механизми на скалпа, поддържа естествения pH баланс на скалпа. Разработен специално за хора с чувствителен скалп, този нежен шампоан почиства и се грижи за косата, като запазва естествените защитни механизми на скалпа.
  22,02 (BGN)
  Снимка на Еусерин DermoCapillaire гел-шампоан против мазен пърхот 250 мл

  Еусерин DermoCapillaire гел-шампоан против мазен пърхот 250 мл

  Видимо намалява мазния пърхот, нежно почиства скалпа и косата, успокоява сърбежа. Този нежен шампоан против пърхот ефективно контролира мазния пърхот и сърбежа, като същевременно внимателно почиства скалпа и косата.
  24,60 (BGN)
  Снимка на Еусерин DermoCapillaire Крем-шампоан против сух пърхот 250 мл

  Еусерин DermoCapillaire Крем-шампоан против сух пърхот 250 мл

  Видимо намалява сухия пърхот, нежно почиства скалпа и косата, успокоява сърбежа. Този нежен шампоан против пърхот ефективно контролира сухия пърхот и сърбежа, като същевременно внимателно почиства скалпа и косата.
  24,60 (BGN)
  Снимка на Еусерин DermoCapillaire успокояващ шампоан с урея 250 мл

  Еусерин DermoCapillaire успокояващ шампоан с урея 250 мл

  Нежен шампоан, почиства и хидратира косата, като същевременно облекчава сухотата и сърбежа. Подходящ при атопичен дерматит и псориазис. Идеален за сух и сърбящ скалп, този деликатен шампоан нежно почиства, хидратира и облекчава сърбежа.
  24,60 (BGN)
  Снимка на Еусерин DermoCapillaire шампоан за свърхчувствителен скалп 250 мл

  Еусерин DermoCapillaire шампоан за свърхчувствителен скалп 250 мл

  Изключително лека формула, нежно измива и облекчава раздразнен скалп, подходящ за свръхчувствителен скалп. Разработен специално за нуждите на хора със свръхчувствителен скалп, този шампоан нежно измива и облекчава раздразненията.
  22,02 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Ексфолиращ гел 100 мл

  Еусерин DERMOPURE Ексфолиращ гел 100 мл

  Намалява замърсяванията и комедоните, почиства нежно и прави текстурата на кожата по-фина, С млечна киселина и микрочастици за отпушване на порите. Формулата с млечна киселина и почистващи микрочастици нежно ексфолира кожата и премахва мъртвите клетки.
  22,50 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Измиващ гел 400 мл

  Еусерин DERMOPURE Измиващ гел 400 мл

  Нежно, но ефективно почистване, премахва излишния себум. Формула без сапун с 6% амфотензиди. Некомедоногенен препарат за почистване на лице с 6% амфотензиди, които ефикасно, но нежно премахват излишния себум, като премахват също така и замърсявания и грим. Оставя кожата с усещане за чистота, свежест и еластичност.
  24,95 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Интензивен успокояващ крем 50 мл

  Еусерин DERMOPURE Интензивен успокояващ крем 50 мл

  Помага за облекчаване страничните ефекти, предизвикани от медикаментозна терапия на акне. Хидратира интензивно и намалява сухотата Успокоява кожните дразнения и зачервяването.
  29,93 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Матиращ флуид , 50 мл

  Еусерин DERMOPURE Матиращ флуид , 50 мл

  8-часов матиращ ефект, намалява замърсяванията и прави кожата по-фина, предотвратява отделянето на излишен себум. С 8-часов матиращ ефект, подпомага регулирането на зачервяванията и съдейства за регулирането на производството на себум, като по този начин подпомага възстановяването на контрола над взискателната и проблемна кожа, склонна към акне.
  29,42 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Мицеларен разтвор 400 мл

  Еусерин DERMOPURE Мицеларен разтвор 400 мл

  Премахва грима и излишния себум, почиства, без да дразни или разрушава естествената овлажняваща бариера на кожата. Формулата му осигурява усещане за свежест. Лек, но ефективен продукт, който премахва грима и излишния себум.
  24,90 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Серум Обновяваща грижа 50 мл

  Еусерин DERMOPURE Серум Обновяваща грижа 50 мл

  Отпушва порите, намалява петната и спомага за предотвратяване на повторната им поява, подпомага обновяването на кожата. За по-чиста и по-равномерна кожа. Серум с 10% хидрокси комплекс, който отпушва порите, видимо намалява петната и спомага за предотвратяване на повторната им поява.
  29,93 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Стик-коректор

  Еусерин DERMOPURE Стик-коректор

  Мазна и склонна към акне кожа. Продукт с двойно действие - намалява възпалението и прикрива несъвършенствата. Коректор „две в едно“. Намалява и прикрива несъвършенствата.
  19,96 (BGN)
  Снимка на Еусерин DERMOPURE Тоник 200 мл

  Еусерин DERMOPURE Тоник 200 мл

  Интензивно почиства проблемната кожа, особено в Т-зоната и други проблемни участъци. Формулата му с млечна киселина подпомага отпушването на порите, без да изсушава кожата.
  22,18 (BGN)
  Снимка на Еусерин Elasticity + Filler Олио за лице 30 мл

  Еусерин Elasticity + Filler Олио за лице 30 мл

  Подобрява еластичността и устойчивостта на кожата. Кожата е гладка и сияйна. Подхранва и успокоява, подобрява еластичността, подпомага естествената устойчивост на кожата.
  64,15 (BGN)
  Снимка на Еусерин Hyaluron-Filler + Elasticity 3D СЕРУМ 30 мл

  Еусерин Hyaluron-Filler + Elasticity 3D СЕРУМ 30 мл

  Анти-ейдж серум за зряла кожа, който редуцира възрастови петна и предотвратява повторната им поява, запълва дълбоки бръчки и подобрява еластичността на кожата.
  66,72 (BGN)
  Снимка на Еусерин Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF30 50 мл

  Еусерин Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF30 50 мл

  Грижа против стареене за зряла кожа, подходящ за всеки тип кожа, запълва дълбоките бръчки и подобрява еластичността на кожата. Кожата е видимо по-стегната и изглежда свежа и сияйна.
  44,99 (BGN)
  Снимка на Еусерин Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF 15, 15 мл

  Еусерин Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF 15, 15 мл

  Околоочен крем против стареене за зряла кожа. Грижа против стареене за зряла кожа, подходящ за всеки тип кожа, запълва дълбоките бръчки и подобрява еластичността на кожата. Кожата е видимо по-стегната и изглежда свежа и сияйна.
  51,82 (BGN)
  Снимка на Еусерин Hyaluron-Filler + Volume Lift Дневен крем за нормална към комбинирана кожа с SPF 15, 50 мл

  Еусерин Hyaluron-Filler + Volume Lift Дневен крем за нормална към комбинирана кожа с SPF 15, 50 мл

  Дневен крем за възстановяване на обем със SPF 15 за нормална и смесена кожа, за възстановяване на обем за нормална и смесена кожа с магнолол, олигопептиди и хиалуронова киселина, който се справя с различните причини за загуба на обем. С SPF 15 и UVA филтър, които защитават кожата от фотостареене.
  54,85 (BGN)
  Снимка на Еусерин Hyaluron-Filler + Volume-Lift Нощен крем 50 мл

  Еусерин Hyaluron-Filler + Volume-Lift Нощен крем 50 мл

  Стягащ нощен крем за всеки тип кожа, против стареене с магнолол, олигопептиди, хиалуронова киселина и декспантенол. Запълва дълбоките бръчки и оформя лицевия контур, придавайки лифтинг ефект.
  53,90 (BGN)
  Снимка на Еусерин pH 5 Душ олио 200 мл

  Еусерин pH 5 Душ олио 200 мл

  Eucerin Душ олио от серията pH5 е богато на естествени масла за грижа за кожата, които интензивно я освежават, образува мека пяна за нежно почистване, предотвратява изсъхването на кожата дори при честа употреба. Наситен и освежаващ всекидневен почистващ продукт за тяло, който укрепва естествената защита на кожата.
  18,50 (BGN)
  Снимка на Еусерин pH5 Душ олио 400 мл

  Еусерин pH5 Душ олио 400 мл

  Богато на естествени масла за грижа за кожата, които интензивно я освежават, образува мека пяна за нежно почистване, предотвратява изсъхването на кожата дори при честа употреба. Наситен и освежаващ всекидневен почистващ продукт за тяло, който укрепва естествената защита на кожата.
  27,40 (BGN)
  Снимка на Еусерин Q10 ACTIVE Дневен Крем за лице 50 мл

  Еусерин Q10 ACTIVE Дневен Крем за лице 50 мл

  Eucerin Q10 ACTIVE Дневен крем против бръчки за суха кожа с формула против бръчки с Коензим Q10 за суха и чувствителна кожа. Дневен крем за суха и чувствителна кожа с Коензим Q10 за реенергизиране на клетките и предотвратяване на признаците на преждевременно стареене.
  38,60 (BGN)
  Снимка на Еусерин Q10 ACTIVE Околоочен крем 15 мл

  Еусерин Q10 ACTIVE Околоочен крем 15 мл

  Eucerin Q10 ACTIVE Околоочен крем с формула за чувствителна кожа за специална грижа срещу бръчките в зоната около очите. Формула с добра поносимост за чувствителна кожа с Коензим Q10, предназначена за третиране и намаляване на фините линии и бръчките в деликатната зона около очите.
  32,40 (BGN)
  Снимка на Еусерин Q10 ACTIVЕ Нощен крем за лице 50 мл

  Еусерин Q10 ACTIVЕ Нощен крем за лице 50 мл

  Eucerin Q10 ACTIVE е подхранващ нощен крем против бръчки за чувствителна кожа. Крем с богата консистенция за подхранване на чувствителната кожа и намаляване на фините линии и бръчки, докато спите. Съдържа енергизиращия клетките Коензим Q10 за засилване на процеса на обновяване на кожата през нощта.
  35,60 (BGN)
  Снимка на Еусерин UreaRepair ORIGINAL Измивен Флуид с 5% урея 400 мл

  Еусерин UreaRepair ORIGINAL Измивен Флуид с 5% урея 400 мл

  Продуктът нежно измива кожата, без да нарушава естествената ѝ бариерана функция. Обогатен е с хидратиращите урея и лактат, за да успокои и предпази от изсушаване сухата и много суха кожа. Нежно, но ефективно почистване, , урея + NMFs, защитава кожата от изсушаване.
  22,95 (BGN)
  Снимка на Еусерин UreaRepair PLUS Възстановяващ крем за крака с 10% урея 100 мл

  Еусерин UreaRepair PLUS Възстановяващ крем за крака с 10% урея 100 мл

  Крем за крака за суха, груба кожа. Незабавно + до 48ч облекчение за сухата кожа. Омекотява мазоли и загрубели пети.
  20,94 (BGN)
  Снимка на Еусерин UreaRepair PLUS интензивен лосион за тяло с 10% урея 250 мл

  Еусерин UreaRepair PLUS интензивен лосион за тяло с 10% урея 250 мл

  Незабавно облекчаване на сухата, сърбяща и лющеща се кожа с ефект до 48 часа . Лосион за тяло за много суха, груба кожа, незабавно - 48ч облекчение, с урея + серамиди и NMFs.
  31,10 (BGN)
  Снимка на Еусерин UreaRepair PLUS интензивен лосион за тяло с 10% урея 400 мл

  Еусерин UreaRepair PLUS интензивен лосион за тяло с 10% урея 400 мл

  Незабавно облекчаване на сухата, сърбяща и лющеща се кожа с ефект до 48 часа . Лосион за тяло за много суха, груба кожа, незабавно - 48ч облекчение, с урея + серамиди и NMFs.
  34,20 (BGN)
  Снимка на Еусерин UreaRepair PLUS Лосион за тяло с 5% урея 250 мл

  Еусерин UreaRepair PLUS Лосион за тяло с 5% урея 250 мл

  Незабавно облекчаване на сухата, сърбяща и лющеща се кожа с ефект до 48 часа . Лосион за тяло за много суха, груба кожа, незабавно - 48ч облекчение, с урея + серамиди и NMFs.
  24,70 (BGN)
  Снимка на Еусерин Аtopi Control Измиващо олио 400 мл

  Еусерин Аtopi Control Измиващо олио 400 мл

  Eucerin измиващо олио от серията AtopiControl е нежен ежедневен почистващ продукт за кожа с атопичен дерматит. С Омега-3 и Омега-6 масла. Подходящ за възрастни, деца и бебета над три месеца. Успокояваща грижа при атопична кожа - дори по време на острите фази с възпаление.Серията съдържа уникален комплекс от активните съставки Ликохалкон A, който действа успокояващо, и Серамиди, укрепващи кожната бариера. Когато се използват ежедневно, основните продукти за грижа за атопична кожа – масла за вана и душ, лосион за тяло, кремове за тяло, ръце и лице – намаляват сухотата, зачервяването и сърбежа и удължават периода между пристъпите.
  28,10 (BGN)
  Снимка на Еусерин Балсам за устни

  Еусерин Балсам за устни

  Eucerin Балсам за устни за чувствителна кожа e за загрубяла кожа на устните. Успокоява, овлажнява и предпазва, SPF 15. Нежен и същевременно ефикасен балсам, който успокоява и защитава напуканите и чувствителни устни.
  6,47 (BGN)
  Снимка на Еусерин Дневен крем с SPF 15 , 50 мл

  Еусерин Дневен крем с SPF 15 , 50 мл

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF 15 с грижа против стареене за зряла кожа, подходящ за всеки тип кожа,запълва дълбоките бръчки и подобрява еластичността на кожата. Кожата е видимо по-стегната и изглежда свежа и сияйна.
  54,85 (BGN)
  Снимка на Еусерин душ-гел 400 мл

  Еусерин душ-гел 400 мл

  Eucerin pH5 Нежен измиващ душ-гел без съдържание на алкален сапун, нежно почиства с мека пяна, предотвратява изсушаване на кожата, дори при честа употреба. Нежен душ-гел, който запазва естествените защитни механизми на кожата дори при често вземане на душ.
  26,59 (BGN)
  Снимка на Еусерин Интимен измиващ гел 250 мл

  Еусерин Интимен измиващ гел 250 мл

  Изключително мека формула със собствената млечна киселина на кожата, осигурява комфорт и защита, успокоява дразненето. Специално създаден за интимната зона, той осигурява комфорт и защита, спомага за облекчаването на възпаления.
  16,30 (BGN)
  Снимка на Еусерин Крем за чувствителна кожа 75 мл

  Еусерин Крем за чувствителна кожа 75 мл

  Eucerin pH5 Крем за чувствителна кожа осигурява дълготрайна хидратация. Помага за възстановяване естествената защита на кожата. Абсорбира се бързо. Нежен и същевременно ефективен крем за лице и тяло, който прави кожата по-устойчива и по-малко чувствителна.
  18,99 (BGN)
  Снимка на Еусерин Олио против стрии 125 мл

  Еусерин Олио против стрии 125 мл

  Eucerin Олио против стрии със 100% натурални масла от слънчогледово семе, жожоба и бадем, помага за предотвратяване и намаляване на стрии, с редовен масаж, повишава еластичността на кожата. Съдържа 100% натурални масла, за да подобри еластичността на чувствителната кожа, дори по време на бременност.
  32,70 (BGN)
  Снимка на Еусерин Оцветен Слънцезащитен крем за лице 50 мл

  Еусерин Оцветен Слънцезащитен крем за лице 50 мл

  За контрол на фотостареенето Light SPF 50+ , висококачествен слънцезащитен крем за лице за всички видове кожа с цветни пигменти за светъл тен на кожата. Предоставя висок и много висок фактор за защита от UVA/UVB лъчите и от високоенергийна видима светлина. Слънцезащитният крем поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата, намалява признаците на стареене на кожата и изравнява тена.
  38,90 (BGN)
  Снимка на Еусерин Ревитализиращ шампоан 250 мл

  Еусерин Ревитализиращ шампоан 250 мл

  Eucerine DermoCapillaire Ревитализиращ шампоан за изтъняваща коса. Специално разработен, за да се използва в комбинация с Eucerin DermoCapillaire Ревитализиращ тоник за скалп за заздравяване на косата от корена и стимулиране на снабдяването с енергия.
  23,35 (BGN)
  Снимка на Еусерин Сапун за чувствителна кожа 100 гр

  Еусерин Сапун за чувствителна кожа 100 гр

  Eucerin pH5 Сапун за чувствителна кожа нежно почиства, предотвратява изсъхването на кожата дори при честа употреба, подходящ за кожа, предразположена към алергия, и за хора с непоносимост към сапун. Мек сапун за ръце и тяло, който укрепва естествената защита на кожата.
  6,90 (BGN)
  Снимка на Еусерин Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 30, 50 мл

  Еусерин Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 30, 50 мл

  Слънцезащитен гел-крем за лице, за мазна и предразположена към акне кожа, с 8-часово действие против лъщене. Слънцезащитният крем поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата и включва регулираща себума технология против омазняване на кожата.
  33,50 (BGN)
  Снимка на Еусерин Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 50+, 50 мл

  Еусерин Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 50+, 50 мл

  Слънцезащитен гел-крем за лице, за мазна и предразположена към акне кожа, с 8-часово действие против лъщене. Слънцезащитният крем поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата и включва регулираща себума технология против омазняване на кожата.
  35,99 (BGN)
  Снимка на Еусерин Слънцезащитен матиращ флуид SPF 50 ,50 мл

  Еусерин Слънцезащитен матиращ флуид SPF 50 ,50 мл

  Слънцезащитен флуид за лице Sensitive Protect SPF 50+ смного висока защита, който предпазва и матира чувствителната и мазна кожа. Предоставя висока UVA/UVB защита и защита от високоенергийна видима светлина. Освен това слънцезащитният крем поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата.
  35,99 (BGN)
  Снимка на Еусерин Слънцезащитен спрей за деца 200 мл

  Еусерин Слънцезащитен спрей за деца 200 мл

  Sensitive Protect SPF 50+ е слънцезащитен продукт с много висока защита за деца, с технология `Anti-Stain After Wash`* и лесна за нанасяне опаковка с помпа. Защитава и успокоява чувствителната детска кожа и намалява риска от дълготрайно увреждане на кожата.
  43,65 (BGN)
  Снимка на Еусерин Слънцезащитен флуид за лице 50 мл

  Еусерин Слънцезащитен флуид за лице 50 мл

  Слънцезащитен флуид за лице , за контрол на фотостареенето SPF 50 с висока защита, за всички видове кожа. Помага за предотвратяване на фотостареенето и видимо намалява бръчките. Предоставя висока UVA/UVB защита и защита от високоенергийна видима светлина. Слънцезащитният флуид поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата, а хиалуроновата киселина спомага видимо да намалеят признаците на стареене на кожата.
  38,75 (BGN)
  Снимка на Еусерин Ултра лек лосион 200 мл

  Еусерин Ултра лек лосион 200 мл

  Eucerin pH5 Ултра лек лосион за тяло, осигурява дълготрайна хидратация, възстановява естествените защитни механизми на кожата. Лек хидратиращ лосион за тяло за нормална към чувствителна кожа. Осигурява дълготрайна хидратация и прави кожата по-устойчива и по-малко чувствителна.
  23,70 (BGN)