Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  COVID-19

  В тази категория ще откриете всичко необходимо, за да предпазване от и тестване за COVID-19. Тук се включват маски, ръкавици, дезинфектанти; хранителни добавки и витамини с благоприятен ефект върху имунитета и такива, които помагат в борбата с вирусните инфекции; медицински изделия-оксиметри, термометри и тестове за COVID-19.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на Dr.Frei Дигитален термометър Т -10

  Dr.Frei Дигитален термометър Т -10

  Дигитален термометър : измерва телесната температура за 60 секунди , запаметяване на последното измерване .
  6,30 (лв.)
  Снимка на DR.Frei ЗАЩИТНА МАСКА С КЛАПА

  DR.Frei ЗАЩИТНА МАСКА С КЛАПА

  Маската се предлага в унисекс дизайн в два цвята и два размера: XS-M - препоръчва се за деца,тийнейджъри, жени или хора с по-малко лице, L-XL се препоръчва за мъже или хора с по-голямо лице.Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихавица, прахови частици и аерозоли.Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт на въздух, особено в студено време и замърсени населени места.
  10,30 (лв.)
  Снимка на Dr.Frei Инфрачервен безконтактен и контактен термометър Mi 100

  Dr.Frei Инфрачервен безконтактен и контактен термометър Mi 100

  Инфрачервен безконтактен и контактен термометър : измерва за около 1 секунда , измерва температура на ухо,чело, обект или стайна температура , запаметява последните 10 измервания .
  95,00 (лв.)
  Снимка на Dr.Frei Пулсоксиметър AS - 304 - SL

  Dr.Frei Пулсоксиметър AS - 304 - SL

  Време за измерване - 3 секунди. Измерване на сатурация и пулс .Неинвазивно измерване. Актуализаци на показанията на всеки 12 секунди. Автоматично изключване.
  60,00 (лв.)
  Снимка на Dr.Frеi МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА 50 бр

  Dr.Frеi МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА 50 бр

  3-слойна хипоалергенна медицинска маска.50 бр в кутия.Високa степен на бактериална филтрация.
  10,00 (лв.)
  Снимка на PIC ИНФРАЧЕРВЕН БЕЗКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТЪР ЗА ЧЕЛО ТЕРМОДАЙЪРИ ХЕД

  PIC ИНФРАЧЕРВЕН БЕЗКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТЪР ЗА ЧЕЛО ТЕРМОДАЙЪРИ ХЕД

  Всички термометри PiC Solution са произведени чрез използване на най-съвременни технологии и са преминали през строги проверки за контрол на качеството, в съответствие със законодателството на ЕС, за да се гарантира най-високо качество и прецизност. Не използвайте това устройство за взимане на решение дали човек е жив или мъртъв или за приложения, свързани с безопасността. В случай на съмнение или при повишена телесна температура, моля консултирайте се с Вашия лекар.
  67,90 (лв.)
  Снимка на Quiko ERA – безконтактен термометър

  Quiko ERA – безконтактен термометър

  Quiko Era e нова серия безконтактен инфрачервен термометър с уникална технология ERA, за бързо и точно измерване на телесната температура.
  99,99 (лв.)
  Снимка на Quiko Strict дигитален термометър

  Quiko Strict дигитален термометър

  Дигитален термометър с уникален FMS и система STRICT™ на марката UniComs, с технология за бързо и точно отчитане на температурата. Изработен от еластичен полимер, за да се огъва до 40 градуса, с хипоалергични материали. Притежава индикатор за изтощена батерия, позлатен връх, водоустойчив, батерия за над 1000 измервания, функция памет, звуков сигнал и доживотна гаранция. Той може да измери телесната температура в подмишницата, в устата и ректално.
  12,80 (лв.)
  Снимка на Sendo Advance 3 + Подарък Пулсов Оксиметър

  Sendo Advance 3 + Подарък Пулсов Оксиметър

  Сендо Адванс 3 - aпарат за измерване на кръвно налягане е иновативен апарат, предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай. Апаратът има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. Гаранция - 5 години.СЕГА с подарък Пулсов Оксиметър BM1000D.
  148,90 (лв.)
  Снимка на АВИРОН РАПИД 24 таблетки 360 мг

  АВИРОН РАПИД 24 таблетки 360 мг

  AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е комбинация от 3 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.
  19,90 (лв.)
  Снимка на АВИРОН РАПИД КИДС 10 сашета

  АВИРОН РАПИД КИДС 10 сашета

  AVIRON RAPID KIDS e комбинация от 2 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.
  20,95 (лв.)
  Снимка на АКАЙ 500 мг Acai Berry Concentrate,90 капсули

  АКАЙ 500 мг Acai Berry Concentrate,90 капсули

  Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване.Продуктът Акай на Natural Factors е събран и обработен от плодовете на див акай. Капсулите акай осигуряват супер мощен концентрат 4:1, чудесен начин за набавяне на антиоксиданти.Супер плодов антиоксидант.Гарантирана чистота и биологична активност.
  26,38 (лв.)
  Снимка на АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА 30 ТАБЛЕТКИ

  АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА 30 ТАБЛЕТКИ

  АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА е висококачествен продукт доставящ най-необходимите витамини и минерали на детския организъм. Специално създадената за деца формула укрепва имунитета и подпомага нормалното развитие на организма.
  18,80 (лв.)
  Снимка на АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ 30 капсули

  АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ 30 капсули

  Alive! Immune Health е висококачествен продукт в подкрепа на имунитета. Натуралната формула съдържа витамини А, С и D, минерала цинк и екстракти от ехинацея и риган.Притежава мощни имуностимулиращи,противовъзпалителни и болкоуспокояващи действия.Спомага срещу вирусни респираторни инфекции.Допринася за намаляване риска от преминаване на вирусната респираторна инфекция в бактериална. Съдейства за улесняване извеждането на секретите.Облекчава симптомите при бронхит, възпалено гърло, кашлица с неясен произход и други състояния на дихателната система.
  30,99 (лв.) 24,79 (лв.)
  Снимка на АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА *30 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ

  АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА *30 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ

  Специализирана формула в подкрепа на детския имунитет. Доставя най-важните витамини и минерали, необходими за нормалния растеж и развитие на детския организъм. Подпомага фокуса и концентрацията. Допринася за намаляване на умората и за повече енергия и жизненост. Влияе благоприятно върху състоянието на костите, зъбите и зрението. Подсилва устойчивостта на организма при простудни и други състояния, характерни основно за есенно-зимния период от годината.
  12,99 (лв.)
  Filters Close
  Мин: 1,00 (лв.) Макс: 149,00 (лв.)
  1 149