Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  FORTEX

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АГНЕС при ПМС 5 мг *60 таблетки

  АГНЕС при ПМС 5 мг *60 таблетки

  Предменструален синдром и хормонален баланс. Допринася за нормалното състояние на организма при предменструален синдром (ПМС). Подпомага редовността на менструалния цикъл. Допринася за нормален хормонален баланс при жените. Предменструалният синдром (ПМС) се състои от група физиологични и емоционални усещания, свързани с месечния менструален цикъл. Оплакванията се появяват 1-2 седмици преди началото на менструацията и отшумяват след началото на кървенето. Възможна причина за ПМС е по-голямата чувствителност на някои жени към промените в нивата на хормоните преди и по време на менструация. АГНЕС не съдържа хормони.
  16,50 (лв.)
  Снимка на АРТРОН А 1500 мг, 20 сашета

  АРТРОН А 1500 мг, 20 сашета

  За лечение на симптомите на остеоартрит, напр. болка и ограничение на функциите на ставите. Благоприятно повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Спомага за укрепването на хрущялните тъкани.
  26,35 (лв.)
  Снимка на АРТРОН АКТИВ 30 таблетки

  АРТРОН АКТИВ 30 таблетки

  ЗА ЗДРАВИ СТАВИ, ТЪКАНИ И ХРУЩЯЛИ. Подкрепя структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Благоприятно повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Спомага за укрепването на хрущялните тъкани.
  12,20 (лв.)
  Снимка на АФТЕКС ГЕЛ 20 мл

  АФТЕКС ГЕЛ 20 мл

  ПРИ АФТИ И РАНИЧКИ В УСТНАТА КУХИНА За профлактика при поява на:афти (афтозен стоматит), малки лезии,язви в устната кухина,наранявания от брекети, зъбни протези и др.
  12,30 (лв.)
  Снимка на БЕЛЕКС ГЕЛ при белези 40 мл

  БЕЛЕКС ГЕЛ при белези 40 мл

  Белекс гел осигурява един нов подход в заличаването на белези и петна. Благодарение на действието на 2 уникални съставки от естествен произход, Белекс гел е особено ефективен във борбата с белезите. Екстрактът от охлюв е пречистен филтрат на охлювен секрет. Съдържа 7 ценни биологично-активни вещества. Алантоин - ускорява образуването на колаген и подмладява кожата. Успокоява и противодейства на възпаленията. Антиоксидантът забавя преждевременното стареене и активизира естествените оздравителни процеси.
  12,85 (лв.)
  Снимка на БРОНХОСОЛВАН 600 мг ,10 сашета

  БРОНХОСОЛВАН 600 мг ,10 сашета

  Бронхосолван на Фортекс е лекарствено средство под формата на саше, което се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет. Препоръчва се за прием при остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Продуктът съдържа ацетилцистеин и принадлежи към групата на муколитиците. Предлага се в опаковка от 10 сашета.
  10,30 (лв.)
  Снимка на БРОНХОСОЛВАН 200 мг , 20 сашета

  БРОНХОСОЛВАН 200 мг , 20 сашета

  Бронхосолван на Фортекс е лекарствено средство под формата на саше, което се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет. Препоръчва се за прием при остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Продуктът съдържа ацетилцистеин и принадлежи към групата на муколитиците.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за Стави 30 капсули

  ВИТАМИКС за Стави 30 капсули

  Подкрепя структурата на ставите. Благоприятно повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Спомага за укрепването на хрущялните тъкани.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Имунитет 30 таблетки

  ВИТАМИКС Имунитет 30 таблетки

  Допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система.Защитава клетките от оксидативен стрес. Намалява чувството на отпадналост и умора.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС 7 Пробиотици 20 капсули

  ВИТАМИКС 7 Пробиотици 20 капсули

  Подпомага възстановяването на естествената стомашно-чревна флора. Допринася за нормален стомашно-чревен комфорт. Подкрепя нормалното протичане на метаболизма на макрохранителните вещества.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Бирена мая 125 таблетки

  ВИТАМИКС Бирена мая 125 таблетки

  ВИТАМИКС Бирена мая е продукт с активна Бирена мая, Витамини А, С, Е, В1 и биотин, която допринася за повишаване на имунитета, енергията, тонуса и цялостното укрепване на организма. Продуктът спомага за образуването на колаген, за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите. Също така оказва благоприятно влияние на венците, кръвоносните съдове, костите и при наличие на акне. Специално подбраната формула на Витамикс Бирена Мая стимулира нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, като подпомага тялото по време на стрес и интензивни физически упражнения.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС ВИТА 60 желирани мечета

  ВИТАМИКС ВИТА 60 желирани мечета

  Мултивитамини + Цинк + Биотин .С натурални аромати и натурални оцветители.Комплекс от необходими витамини + цинк за: допълване на хранителния режим на децата,нормално физиологично развитие,нормално функциониране на имунната система.
  11,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС ВИТАМИН С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО,30 таблетки

  ВИТАМИКС ВИТАМИН С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО,30 таблетки

  Допринася за нормалната функция на имунната система.Защитава клетките от оксидативен стрес.Намалява чувството на отпадналост и умора.При умствено и физическо натоварване.Допринася за нормална когнитивна функция.
  9,50 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за Коса , Кожа и Нокти 30 таблетки

  ВИТАМИКС за Коса , Кожа и Нокти 30 таблетки

  Иновативна формула.Оптимално подбрани микроелементи, витамини и минерали. Допринася за поддържане на доброто състояние на косата, кожата и ноктите.
  10,25 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за Нерви 30 капсули

  ВИТАМИКС за Нерви 30 капсули

  Валериана, Маточина, Пасифлора, Магнезий, Витамин В6 . Подкрепя функцията на нерната система. Оказва благоприятно действие на сърдечно-съдовата система.Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за Очи 30 капсули

  ВИТАМИКС за Очи 30 капсули

  Допринася за поддържане на нормално зрение.Подпомага нормална функция на зрителната острота и структурата на зрителния орган. Защитава клетките от оксидативен стрес.
  10,25 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за Памет и Концентрация 30 капсули

  ВИТАМИКС за Памет и Концентрация 30 капсули

  Допринася за добра памет, концентрация и тонус. Подкрепя мозъчната дейност.Стимулира мозъчното и периферно кръвооросяване. Ефективност при случаи на студени ръце и крака.Подпомага дейността на нервната, кръвоносната и сърдечно-съдовата система. Повишава енергията, издръжливостта и физическите възможности.Подобрява устойчивостта на организма към стресови ситуации. Повишава общия тонус на организма
  10,60 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за Спокоен сън 30 капсули

  ВИТАМИКС за Спокоен сън 30 капсули

  Мелатонин, Валериана, Пасифлора, Глог, Витамин В6 .Успокоява и отпуска организма. Подпомага пълноценния сън. Допринася за съкращаване на времето за заспиване.
  7,36 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС за сърце и нормално кръвно налягане 30 капсули

  ВИТАМИКС за сърце и нормално кръвно налягане 30 капсули

  Допринася за осигуряването на енергия за сърцето и тялото. Подпомага за поддържането на нормално кръвно налягане. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Подпомага за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Допринася за нормалната сърдечна функция.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Калций, Магнезий, Цинк + Витамин D3 , 30 таблетки

  ВИТАМИКС Калций, Магнезий, Цинк + Витамин D3 , 30 таблетки

  Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, костите, зъбите, ноктите и мускулите. Подпомага нормалното протичане на метаболизма. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Коензим Q10 , 30 таблетки

  ВИТАМИКС Коензим Q10 , 30 таблетки

  Подпомага осигуряването на енергия за сърцето и тялото. Подпомага намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Поддържа нормалната функция на имунната система. Допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата и косата.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Мултивитамини от А до Я ,30 таблетки

  ВИТАМИКС Мултивитамини от А до Я ,30 таблетки

  Комплекс от 25 необходими витамини, минерали и микроелементи за подкрепа на имунната система ,допълване на хранителния режим,осигуряване на добро здраве,по време и след боледуване,при продължително изтощение и стрес,за укрепването на всички системи на организма.
  9,60 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Омега 3,30 капсули

  ВИТАМИКС Омега 3,30 капсули

  Допринася за поддържането на нормални функции на: сърце и сърдечно-съдова система,мозък и нервна система,храносмилателна система,зрение.
  5,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Селен с Витамин Е , 60 таблетки

  ВИТАМИКС Селен с Витамин Е , 60 таблетки

  Допринася за нормална функция на имунната система. Поддържа нормалната функция на щитовидната жлеза. Подпомага нормалната сперматогенеза.Допринася за поддържане на нормалното състояние на косата, ноктите и кожата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Стройна фигура 30 капсули

  ВИТАМИКС Стройна фигура 30 капсули

  Зелено кафе, L-карнитин, Хром, Гарциния, Малинови кетони.Оказва благоприятно влияние за нормално тегло. Подпомага регулирането на метаболизма.Допринася за усвояването на глюкозата в клетките.
  10,20 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Цинк с витамини А, С, Е ,60 таблетки

  ВИТАМИКС Цинк с витамини А, С, Е ,60 таблетки

  Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, кожата, лигавиците, ноктите, костите. Подпомага нормалния фертилитет и възпроизводство, и концентрацията на тестостерон в кръвта. Поддържа нормалната функция на имунната система и зрението.Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИН С 200 12 течни сашета

  ВИТАМИН С 200 12 течни сашета

  Допринася за нормалната функция на имунната система. Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Подпомага нервната система и психичната функция. Увеличава усвояването на желязото. Подпомага образуването на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, венците и зъбите.
  5,95 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИН С 500 12 течни сашетa

  ВИТАМИН С 500 12 течни сашетa

  Допринася за нормалната функция на имунната система. Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Подпомага нервната система и психичната функция. Увеличава усвояването на желязото. Подпомага образуването на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, венците и зъбите.
  7,45 (лв.)
  Снимка на Витамин С 600 + Цинк + D3,30 капсули

  Витамин С 600 + Цинк + D3,30 капсули

  Допринася за нормалната функция на имунната система. Защитава клетките от оксидативен стрес. Намалява чувството на отпадналост и умора.
  10,45 (лв.)
  Снимка на ГИНКОЛЕК за Памет и Концентрация 30 капсули

  ГИНКОЛЕК за Памет и Концентрация 30 капсули

  ГИНКОЛЕК е мощна комбинация от висококачествен екстракт от Гинко билоба и вещества с доказано действие за нормална функция на нервната система. Гинколек влияе на кръвооросяването на мозъка, което осигурява нормална функция на нервните клетки и подобрява състоянието при нарушения на паметта и концентрацията (напр. при възрастова деменция). Подобрената циркулация оказва благоприятно въздействие при симптоми като студени крайници, шум в ушите и световъртеж.
  14,70 (лв.)
  Снимка на ГУТРОЛ 60 меки желатинови капсули

  ГУТРОЛ 60 меки желатинови капсули

  За нормални нива на пикочната киселина при подагра.Пикочната киселина нормално се образува в организма вследствие на метаболизма на нуклеиновите киселини. В някои случаи се получава преситен разтвор на пикочна киселина и тя се утаява. ГУТРОЛ допринася за естественото разтваряне от организма на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани. Оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите. ГУТРОЛ допринася за поддържането на нормалната физиологична функция на ставите, околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи. ГУТРОЛ подпомага свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.
  20,50 (лв.)
  Снимка на ДЕВИРАЛ за силна имунна защита , 30 капсули

  ДЕВИРАЛ за силна имунна защита , 30 капсули

  Девирал на Фортекс са капсули, които са предназначени за подсилване на имунитета. Поддържат нормалното функциониране на имунната система, като същевременно предпазват клетките от оксидативен стрес. Продуктът съдържа Андрографис, Африкански здравец Сладък корен, Витамин C и Цинк. Тази комбинация поддържа здравословния тонус и намалява чувството на отпадналост и умора.
  14,80 (лв.)
  Снимка на ДЕВИТОН капки 20 мл

  ДЕВИТОН капки 20 мл

  Холекалциферол / 400 IU .Допринася за нормалната функция на имунната система. Поддържа костите, мускулите и зъбите.Подпомага нормалната концентрация на калций в кръвта.Подпомага усвояването на калций и фосфор.Участва в процеса на делене на клетките.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ДЕВИТОН Таблетки 100 бр

  ДЕВИТОН Таблетки 100 бр

  Холекалциферол / 400 IU .Допринася за нормалната функция на имунната система. Поддържа костите, мускулите и зъбите.Подпомага нормалната концентрация на калций в кръвта.Подпомага усвояването на калций и фосфор.Участва в процеса на делене на клетките.
  7,40 (лв.)
  Снимка на ДИАБЕКАН 30 капсули

  ДИАБЕКАН 30 капсули

  За нормални нива на кръвната захар.Допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Благоприятно повлиява нивата на холестерол и триглицериди.Подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  13,99 (лв.)
  Снимка на ДИАБЕКАН 60 +20 капсули подарък

  ДИАБЕКАН 60 +20 капсули подарък

  За нормални нива на кръвната захар.Допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Благоприятно повлиява нивата на холестерол и триглицериди.Подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  27,50 (лв.)
  Снимка на ДИАБЕКАН РЕТИНО 30 капсули

  ДИАБЕКАН РЕТИНО 30 капсули

  Нормално зрение при диабетици.Допринася за поддържането на нормалното зрение при диабетици.Защитава клетките от оксидативен стрес.Благоприятно повлиява нивата на кръвната захар.Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
  16,20 (лв.)
  Снимка на Диаврон 600, 30 таблетки

  Диаврон 600, 30 таблетки

  Диаврон 600 е специално създадена комбинация за диабетици, с оптимална доза тиоктова (алфа-липоева) киселина, обогатена с витамини В-комплекс и естествен морски магнезий. Благоприятно повлиява разграждането на захарите в организма. Подпомага нормалното кръвооросяване и чувствителност на краката при диабетици. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена. Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система.
  16,30 (лв.)
  Снимка на ЕЛАКСА 20 капсули

  ЕЛАКСА 20 капсули

  Елакса е иновативна комбинация от натурални съставки, с добавен пробиотик за стомашно-чревен комфорт. Елакса е продукт с тройно действие: оказва меко слабително действие и подпомага изхождането, подпомага метаболизма и храносмилателните процеси,допринася за нормална чревна среда и стомашно-чревен комфорт. Не предизвиква привикване.
  10,30 (лв.)
  Снимка на ЕЛАКСА ЛАКТУЛОЗА  12 сашета

  ЕЛАКСА ЛАКТУЛОЗА 12 сашета

  Лактулозата е лаксатив, който допринася за меки изпражнения и улеснява преминаването им през червата. Оказва меко слабително действие. Допринася за ускоряване на физиологичния ритъм на дебелото черво. Подпомага храносмилателните процеси. Допринася за добра перисталтика.
  11,15 (лв.)
  Снимка на ЕЛАКСА ПИКО 20 таблетки

  ЕЛАКСА ПИКО 20 таблетки

  Локалното слабително средство Елакса Пико действа, като стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията. Подходяща за приложение при пациенти с констипация (затруднено изхождане), при подготовка за диагностични процедури, преди и след опeративно лечение или при състояния, при които се изисква улесняване на изхождането. Продуктът проявява терапевтично действие върху дебелото черво и стимулира по специфичен начин естествения процес на изпразване на долната част на гастроинтестиналния тракт. Елакса Пико не оказва въздействие върху храносмилането, както и не води до натрупване в тънкото черво на калории или други хранителни вещества. Съдържа лактоза.
  8,80 (лв.)
  Снимка на ЕЛАКСА ФИБРИ  12 сашета

  ЕЛАКСА ФИБРИ 12 сашета

  Елакса фибри е иновативна комбинация от фибри с добавен пробиотик за слабително действие и нормална дефекация. Оказва меко слабително действие. Подпомага метаболизма и храносмилателните процеси. Допринася за нормална чревна среда и стомашно-чревен комфорт. Допринася за поддържане на нормална дефекация чрез увеличаване честотата на изхождане. Не предизвиква привикване.
  11,60 (лв.)
  Снимка на КОЛАГЕН 11 500 ПЛЮС * 30 сашета

  КОЛАГЕН 11 500 ПЛЮС * 30 сашета

  Подкрепя структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на костите, хрущяла и кожата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  55,20 (лв.)
  Снимка на КОЛАГЕН ФОРТЕКС 2000 , 60 таблетки

  КОЛАГЕН ФОРТЕКС 2000 , 60 таблетки

  Стави, хрущяли, тъкани, кожа.Подкрепя структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на костите, хрущяла и кожата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  14,10 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула ДЕТОКС 60 капсули

  ЛАЙФ Формула ДЕТОКС 60 капсули

  Подпомага структурата и функциите на чернодробните клетки.Благоприятно повлиява физиологичните функции на черния дроб и жлъчката.Допринася за нормалния метаболизъм на липидите и хомоцистеина.Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.Допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите и мазнините.Подпомага процеса на детоксикация на организма.
  21,85 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула Морски Магнезий + В6 + В12 , 90 капсули

  ЛАЙФ Формула Морски Магнезий + В6 + В12 , 90 капсули

  Допринася за нормалното функциониране на мускулите и за синтеза на белтъчини. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, и за електролитния баланс.Съдейства за нормална психична функция.Подпомага сърдечносъдовата и нервната система.Намалява чувството на отпадналост и умора.
  18,50 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула Мултивитамини Жени 60 капсули

  ЛАЙФ Формула Мултивитамини Жени 60 капсули

  Допринася за регулиране на хормоналната дейност.Подпомага нервната система и психичната функция. Допринася за нормалното протичане на метаболизма. Допринася за доброто състояние на косата, кожата и ноктите. Подпомага защитата на клетките от оксидативен стрес.Съдейства за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  23,05 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула Мултивитамини за мъже 60 капсули

  ЛАЙФ Формула Мултивитамини за мъже 60 капсули

  Формула, специално предназначена за мъже. С добавен ликопен. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.Съдейства за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подпомага защитата на клетките от оксидативен стрес.Допринася за нормална сперматогенеза, сексуална функция и за нормална концентрация на тестостерон в кръвта.
  23,05 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула Слим 90 капсули

  ЛАЙФ Формула Слим 90 капсули

  Допринася за нормалния метаболизъм на макрохранителните вещества.Подпомага поддържането на стройна фигура. Съдейства за регулирането на излишното влечение към сладки храни.
  28,70 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула Стоп Стрес 60 капсули

  ЛАЙФ Формула Стоп Стрес 60 капсули

  Допринася за спокойна нервна система при нервно напрежение, безпокойство, раздразнителност. Оказва благоприятно действие на нервната и сърдечносъдовата система. Допринася за нормалната психична функция. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  20,50 (лв.)
  Снимка на ЛАЙФ Формула Сън 90 капсули

  ЛАЙФ Формула Сън 90 капсули

  Допринася за съкращаване на времето за заспиване.Допринася за по-лесната адаптация на организма при пътуване и при смяна на часовите зони. Подпомага нормалното функциониране на нервната система.Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора
  21,55 (лв.)
  Снимка на Ленено масло 1000 мг , 2*90 капсули

  Ленено масло 1000 мг , 2*90 капсули

  Допринася за поддържането на нормалната дейност и състояние на:сърдечно-съдова система,нервна система,зрителни органи,кости и стави,коса, кожа и тъкани.
  21,55 (лв.)
  Снимка на МАГНЕ Д‘ОРО ЛИКУИД 20 течни сашета

  МАГНЕ Д‘ОРО ЛИКУИД 20 течни сашета

  Магнезият в Магне д’оро Ликуид допринася за нормално протичане на метаболизма и производството на енергия, възстановяване на електролитния баланс,нормален синтез на белтъчини,намаляване на чувството на отпадналост и умора, нормална функция на мускулите, вкл. в случаи на мускулни крампи след физическо натоварване, нормално функциониране на нервната система , поддържане на нормалната психична функция,нормална бъбречна функция, поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите, оптимално фукциониране на имунната система.
  11,25 (лв.)
  Снимка на МАГНЕ ДОРО В-КОМПЛЕКС 30 +20 капсули

  МАГНЕ ДОРО В-КОМПЛЕКС 30 +20 капсули

  Магне Доро В-комплекс е комбинация от натурален морски магнезий, магнезиев цитрат и витамини от В-групата - В1, В6 и В12, които осигуряват оптималното необходимо дневно количество магнезий и В-витамини за организма. Магнезиевият цитрат има изключително високa степен на усвояване от организма дори при ниски концентрации на прием. Абсорбира се по-цялостно по сравнение с другите магнезиеви съединения. Безвреден дори при предозиране, тъй като тялото саморегулира усвояването му.
  8,99 (лв.)
  Снимка на НЕФРОЛЕПС 30 капсули

  НЕФРОЛЕПС 30 капсули

  Допринася за нормалната функция на бъбреците. Стимулира нормалното уриниране.Подпомага отделянето на урея.
  23,65 (лв.)
  Снимка на НОЛИПИД ФОРТЕ 30 капсули

  НОЛИПИД ФОРТЕ 30 капсули

  Допринася за поддържането на нормални нива на холестерола. Подкрепя нормалната проходимост на артериалните съдове.
  19,10 (лв.)
  Снимка на ОМАКС ГЕЛ 100 мл

  ОМАКС ГЕЛ 100 мл

  Омакс гел се използва с профилактична цел при заболявания на ставите, при ревматични заболявания,при спортни травми от друг вид, както и при простудни схващания. Омакс облекчава и успокоява болките. Комбинацията на двете билки в Омакс гел съчетава противовъзпалителния и болкоуспокояващ ефект на екстракта от бяла върба и засилването на възстановителните способности при травми на екстракта от черен оман.
  10,10 (лв.)
  Снимка на ОМАКС НЕО за периферна нервна система 30 капсули

  ОМАКС НЕО за периферна нервна система 30 капсули

  За здравето на периферната нервна система . Състояния, свързани с нарушения в преноса на сигнали между нервните влакна, изменения на нервите, причинени от притискането им. Възрастови или в следствие на стрес изменения. Промени в нервите при метаболитни нарушения, подобряване на съня и когнитивната способност.
  10,85 (лв.)
  Снимка на ОМЕГА-3 Фортекс 70 капсули

  ОМЕГА-3 Фортекс 70 капсули

  Омега-3 незаменимите ненаситени мастни киселини (DHA, EPA) допринасят за поддържането на нормални функции на сърце и сърдечно-съдова система,мозък и нервна система,храносмилателна система,зрение. Омега-3 оказва благоприятно влияние върху нивата на холестерола.
  8,20 (лв.)
  Снимка на ОМЕГА-3 Фортекс 90+90 капсули

  ОМЕГА-3 Фортекс 90+90 капсули

  Омега-3 незаменимите ненаситени мастни киселини (DHA, EPA) допринасят за поддържането на нормални функции на сърце и сърдечно-съдова система,мозък и нервна система,храносмилателна система,зрение. Омега-3 оказва благоприятно влияние върху нивата на холестерола.
  20,40 (лв.)
  Снимка на ОТИРЕЛАКС Капки за уши 15 мл

  ОТИРЕЛАКС Капки за уши 15 мл

  Отирелакс представлява лекарствено средство, което е предназначено за локално симптоматично повлияване на болката, специално при баротравма (в резултат на гмуркане или пътуване със самолет), както и при остро неперфорирало възпаление на средното ухо и вирусно възпаление на ухото при грип.
  6,65 (лв.)
  Снимка на ПИКОЗИТОЛ 30 сашета

  ПИКОЗИТОЛ 30 сашета

  Допринася за нормална функция на яйчниците. Подпомага редовността на менструалния цикъл и процеса на овулация. Поддържа хормоналния баланс.
  23,60 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН БЕБЕ Капки 10 мл

  ПРОБИЕН БЕБЕ Капки 10 мл

  Пробиотични капки за бебета и малки деца.Пробиен Бебе са пробиотични капки - иновативна комбинация от пробиотици (Лактобацилус Ацидофилус, Бифидобактериум Лонгум и Лактобацилус Ройтери).Допринася за стомашно-чревен комфорт, добро храносмилане, добра абсорбция на хранителните вещества, укрепване на имунитета, здрави кости и зъбки.
  18,30 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН ГАСТРО 20 капсули

  ПРОБИЕН ГАСТРО 20 капсули

  Синбиотик за гастроинтестиналния тракт.Подпомага възстановяването на естествената стомашно-чревна флора в гастроинтестиналния тракт.Допринася за нормалното протичане на метаболизма в стомаха и в дванадесетопръстника.
  10,90 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН КИДС 10 Сашета

  ПРОБИЕН КИДС 10 Сашета

  Пробиен Кидс на българската фармацевтична компания Фортекс е синбиотик за деца- комбинация между пробиотици (Лактобацилус ацидофилус, Бифидобактериум лонгум) и пребиотик (инулин). Пробиен Кидс спомага за нормална чревна флора на децата и е с удобен начин на прием под формата на сашета.
  8,70 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН КИДС 20 таблетки за дъвчене

  ПРОБИЕН КИДС 20 таблетки за дъвчене

  Пробиен Кидс е синбиотик - комбинация между пробиотици (Лактобацилус ацидофилус, Бифидобактериум лонгум) и пребиотик (инулин). Пробиен Кидс се препоръчва за деца.Пробиен Кидс допринася за:възстановяване на нормалната чревна среда,добро храносмилане ,добра абсорбция на хранителните вещества,укрепване на имунитета.
  13,10 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН КИДС 60 Желирани мечета

  ПРОБИЕН КИДС 60 Желирани мечета

  С натурални аромати и оцветители.ормална чревна среда.Добро храносмилане. Добра абсорбция на хранителните вещества. Укрепване на имунитета.
  20,30 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН СИНБИОТИК 20 капсули

  ПРОБИЕН СИНБИОТИК 20 капсули

  Пробиен капсули са синбиотик – перфектна комбинация от пробиотици (Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium longum) и пребиотик (инулин).Пробиен е произведен от специално разработени микрокапсулирани култури Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium longum, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение. Капсулите осигуряват максимално бърз и удобен прием.
  14,90 (лв.)
  Снимка на ПРОБИЕН ФОРТЕ 10 капсули

  ПРОБИЕН ФОРТЕ 10 капсули

  Пробиен Форте е синбиотик - иновативна комбинация от 5 вида пробиотици и пребиотик. Пробиен Форте съдържа 20 млрд. cfu* пробиотични щамове.Допринася за нормална чревна среда и стомашно-чревен комфорт. Подпомага поддържането на естествената стомашно-чревна флора.
  14,09 (лв.)
  Снимка на ПРОПС 18  Прополисови пастили

  ПРОПС 18 Прополисови пастили

  Подсилва имунната система. Подпомага оздравителния процес на гърлото и дихателните пътища в периоди на боледуване. За здраво гърло и дихателни пътища.
  6,25 (лв.)
  Снимка на Простакут 30 капсули

  Простакут 30 капсули

  Подпомага нормалното функциониране на простатната жлеза. Повлиява благоприятно нуждата от чести нощни уринирания. Допринася за нормалната сперматогенеза и сексуална функция. Допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта.
  15,99 (лв.)
  Снимка на ПРОСТАМАКС 30 капсули

  ПРОСТАМАКС 30 капсули

  Подпомага нормалното функциониране на простатната жлеза.Повлиява благоприятно нуждата от чести нощни уринирания. Допринася за нормалната сперматогенеза и сексуална функция при мъжете.
  17,96 (лв.)
  Снимка на ПРОСТАМАКС 60 капсули + 20 подарък

  ПРОСТАМАКС 60 капсули + 20 подарък

  Подпомага нормалното функциониране на простатната жлеза.Повлиява благоприятно нуждата от чести нощни уринирания. Допринася за нормалната сперматогенеза и сексуална функция при мъжете.
  35,15 (лв.)
  Снимка на РЕГЕНИЛ 30 капсули

  РЕГЕНИЛ 30 капсули

  Благоприятно повлиява физиологичните функции на черния дроб, жлъчката, храносмилателната и отделителната система. Подпомага естествения физиологичен процес на прочистване на организма. Регенил съдържа висококачествени екстракти от бял трън и артишок – лечебни билки, известни с благоприятното си въздействие.
  13,60 (лв.)
  Снимка на РЕГЕНИЛ ХЕПА ФОРТЕ 30 капсули

  РЕГЕНИЛ ХЕПА ФОРТЕ 30 капсули

  Хранителна добавка , която влияе благоприятно върху функциите на жлъчката и черния дроб и подпомага пречистването на организма по естествен начин. Kомбинация съдържаща ефективни активни съставки, сред които есенциални фосфолипиди (поддържат структурата и подпомагат функциите на клетките на черния дроб, допринасят за правилно протичане на липидния метаболизъм и стабилизират производството на жлъчен сок), екстракти от бял трън и артишок.
  15,95 (лв.)
  Снимка на РИБЕНО МАСЛО за деца 150 мг , 60 меки капсули

  РИБЕНО МАСЛО за деца 150 мг , 60 меки капсули

  Подпомага имунната система. Повлиява благоприятно функциите на костната, сърдечно-съдовата и нервната система. Подпомага зрението и мозъчната функция.
  7,99 (лв.)
  Снимка на РУВЕНОР влажни кърпички 20 бр

  РУВЕНОР влажни кърпички 20 бр

  Влажни кърпички за хемороиди с екстракт от див кестен и пантенол
  2,85 (лв.)
  Снимка на РУВЕНОР гел за крака 65 мл

  РУВЕНОР гел за крака 65 мл

  Гел за крака с екстракт от бодлив залист и етерични масла от лавандула и мента. Охлажда и успокоява. Създава субективно усещане за лекота в краката. Допринася за доброто състояние на вените. Подходящ е за хора с козметични проблеми, дължащи се на разширени вени.
  12,00 (лв.)
  Снимка на РУВЕНОР ФОРТЕ 30 + 20 капсули

  РУВЕНОР ФОРТЕ 30 + 20 капсули

  Допринася за доброто състояние на вените, венозните стени и капилярите. Оказва благоприятно влияние на венозната система. Подпомага укрепването на вените.
  17,40 (лв.)
  Снимка на С - ДУО 10 капсули

  С - ДУО 10 капсули

  Сексуален стимулант за мъже и жени. Оказва благоприятно влияние на хормоналния баланс и либидото. Подпомага сексуалната функция като повлиява притока на кръв към половите органи. Допринася за нормалната сперматогенеза и за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта.
  24,60 (лв.)
  Снимка на С - МЕН 30 сашета

  С - МЕН 30 сашета

  Подпомага нормалната сперматогенеза и сексуалната функция при мъжете. Допринася за нормална концентрация на тестостерон в кръвта. Благоприятно повлиява фертилитета и възпроизводството.
  54,10 (лв.)
  Снимка на С - ФЕМ 30 сашета

  С - ФЕМ 30 сашета

  Подпомага процеса на овулация и фертилитет при жените. Допринася за стимулиране на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетката. Поддържа хормоналния баланс.
  40,10 (лв.)
  Снимка на СЕДАТОН 20 капсули

  СЕДАТОН 20 капсули

  Допринася за спокойна нервна система при нервно напрежение, безпокойство, раздразнителност. Допринася за нормалната психична функция. Оказва благоприятно действие на сърдечносъдовата система.
  7,95 (лв.)
  Снимка на СЛАДКИ СЪНИЩА 30 капсули

  СЛАДКИ СЪНИЩА 30 капсули

  Успокоява и отпуска организма.Допринася за съкращаване на времето за заспиване.Допринася за по-лесната адаптация на организма при пътуване и при смяна на часовите зони.Подпомага пълноценния сън.
  11,60 (лв.)
  Снимка на Сладки Сънища Директ за спокоен и здрав сън *30 ородисперсни сашета

  Сладки Сънища Директ за спокоен и здрав сън *30 ородисперсни сашета

  Спокоен и здрав сън.Мелатонин с глог и маточина.Бързо усвояване . Прием без вода.Ородисперсни сашета за директен прием.Без привикване.Сладки сънища Директ е иновативна формула за спокоен и здрав сън с оптимална комбинация от мелатонин с екстракти от глог и маточина.
  12,70 (лв.)
  Снимка на СЛАДКИ СЪНИЩА ФОРТЕ 30 таблетки

  СЛАДКИ СЪНИЩА ФОРТЕ 30 таблетки

  За спокоен и здрав сън. Успокоява и отпуска организма. Допринася за съкращаване на времето за заспиване. Допринася за по-лесната адаптация на организма при пътуване и при смяна на часовите зони. Подпомага пълноценния сън.
  13,80 (лв.)
  Снимка на СТЕРОЛИТ 60 меки капсули

  СТЕРОЛИТ 60 меки капсули

  Подпомага естествения процес на разтваряне на твърдите частици в бъбреците и пикочните пътища. Допринася за поддържането на нормалната физиологична функция на бъбреците и отделителната система.
  20,80 (лв.)
  Снимка на УРО - 3- 20 капсули

  УРО - 3- 20 капсули

  УРО-3 допринася за нормалното състояние на уринарния тракт. Подпомага естествения процес на прочистване на пикочните пътища. Съдейства за естественото възстановяване на уринарния тракт.
  16,20 (лв.)
  Снимка на УРО-3 сироп 150 мл

  УРО-3 сироп 150 мл

  Сиропът УРО-3 е хранителна добавка, която съдейства за нормализиране състоянието на уринарния тракт. Допринася за естествения процес на прочистване на пикочните пътища. Спомага за възстановяване работата и функциите на уринарния тракт. Съдържа комбинация от четири иновативни активни съставки. Осигурява оптимална грижа за отделителната система.
  14,75 (лв.)
  Снимка на ФАРИНГОСЕПТ 8,75 мг, 20 таблетки за смучене

  ФАРИНГОСЕПТ 8,75 мг, 20 таблетки за смучене

  При болезнено възпалено и зачервено гърло.Съдържа флурбипрофен. Фарингосепт спада към групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), които намаляват възпалението и облекчават болката. Облекчава симптомите, характерни при зачервено и болезнено възпалено гърло. Има успокояващ и покриващ ефект на втората минута. Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаляване дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене.
  7,90 (лв.)
  Снимка на ФЕМИФЛОРА 10 Вагинални супозитории

  ФЕМИФЛОРА 10 Вагинални супозитории

  Фемифлора вагинални супозитории поддържа бързото възстановяване на вагиналната лигавица по естествен начин. Повлиява еластичността на тъканите.Помага възстановяването на естествената влага. Улеснява грижата за рани след раждане и при хирургични операции на влагалището.
  17,50 (лв.)
  Снимка на ФЕМИФЛОРА ПРОБИЕН 20 капсули

  ФЕМИФЛОРА ПРОБИЕН 20 капсули

  Синбиотик за нормална вагинална флора.Подпомага възстановяването на естествената вагинална флора на жените.
  18,60 (лв.)
  Снимка на ФИТОКАРДИН 30 капсули

  ФИТОКАРДИН 30 капсули

  ФИТОКАРДИН намалява чувството на отпадналост и умора.За нормално протичане на метаболизма и производството на енергия. За нормална невротрансмисия и свиване на мускулите, включително сърдечния мускул.
  13,50 (лв.)
  Снимка на ФИТОКАРДИН АКУТ 20 сашета

  ФИТОКАРДИН АКУТ 20 сашета

  Подпомага сърцето и сърдечносъдовата система. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Нормално протичане на метаболизма и производство на енергия.
  19,20 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ 6 бр

  ФИТОЛОР БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ 6 бр

  Детските билкови близалки Фитолор действат благоприятно върху респираторния тракт и гърлото и се грижат за правилната функция на имунната система. Изключително полезни за клетките, защото ги предпазват от оксидативен стрес. Подходящи за деца над 3 години.
  6,40 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР Пантенол спрей за нос 50 мл

  ФИТОЛОР Пантенол спрей за нос 50 мл

  Фитолор Патенол се предлага под формата на спрей, който овлажнява и регенерира носната лигавица при раздразнения възникнали вследствие на хрема и настинка. Може да се използва за превенция срещу инфекции на горните дихатeлни пътища. Възстановява влажността в носа и подпомага възстановяването на лигавицата, както и способността за самоочистването ѝ. Спреят за нос е подходящ за ежедневна хигиена на носните кухини. Прилага се при запушване на носа, свързано с вирусна или алергична хрема, също при хора със суха носна лигавица. Прочиства носа преди поставяне на назални капки и предпазва от разраняване.
  8,55 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР Прополис с Лайка и Мащерка ,18 пастили

  ФИТОЛОР Прополис с Лайка и Мащерка ,18 пастили

  Фитолор Прополис на Фортекс са билкови пастили с лайка и мащерка. Те облекчават възпалението на гърлото, придружено със болка и дискомфорт по време на преглъщане. Пастилите подпомагат защитната функция на имунната система. Имат благоприятен ефект върху гърлото и респираторния тракт.
  4,95 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР Прополис с Нар и Джинджифил 18 пастили

  ФИТОЛОР Прополис с Нар и Джинджифил 18 пастили

  Фитолор Прополис на Фортекс са билкови пастили с нар и джинджифил. Те облекчават възпалението на гърлото, придружено със болка и дискомфорт по време на преглъщане. Пастилите подпомагат защитната функция на имунната система. Имат благоприятен ефект върху гърлото и респираторния тракт.
  4,95 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР с Мед и Лимон 18 пастили

  ФИТОЛОР с Мед и Лимон 18 пастили

  Фитолор пастили съдържа комплекс от екстракти на растителна основа, които оказват благоприятно въздействие върху възпалителните процеси в гърлото.
  4,95 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР с Боровинка 18 пастили

  ФИТОЛОР с Боровинка 18 пастили

  Фитолор пастили съдържа комплекс от екстракти на растителна основа, които оказват благоприятно въздействие върху възпалителните процеси в гърлото.
  4,95 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР сироп за гърло 100 мл

  ФИТОЛОР сироп за гърло 100 мл

  Фитолор е със специално създадена формула за здраво гърло и съдържа екстракт от цвят на лайка и екстракт от корен на бяла ружа. Комбинацията между двете съставки оказва благоприятен ефект върху бронхиалния секрет и кашлицата.
  4,70 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР Спрей за гърло с прополис , лайка и мащерка 30 мл

  ФИТОЛОР Спрей за гърло с прополис , лайка и мащерка 30 мл

  Фитолор спрей за гърло има благоприятен ефект върху гърлото и дихателните пътища. Той успокоява болката в гърлото и кашлицата. Има силно изразено противовъзпалително, антисептично и отхрачващо действие. Освен това подкрепя функцията на дихателната система, възобновява епитела на бронхите и гърлото и успокоява възпалените тъкани. Природен продукт на основата на 3 натурални съставки с изразен целебен ефект при заболявания на дихателните пътища.
  8,50 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР Хипертоник спрей за нос 50 мл

  ФИТОЛОР Хипертоник спрей за нос 50 мл

  Хипертоничен разтвор на морска сол. Подпомага нормалната физиологична функция на носната лигавица, намалява набъбването на носната лигавица и улеснява дишането.
  8,50 (лв.)
  Снимка на ФИТОЛОР ХОТ 10 сашета

  ФИТОЛОР ХОТ 10 сашета

  Фитолор хот – при простуда и грип – БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ!Бори се с причината, не само със симптомите.Съкращава периода на оздравяване,Без парацетамол.Подходящ и за диабетици.Страхотен вкус!
  11,10 (лв.)
  Снимка на ФЛУРАПИД  8 сашета

  ФЛУРАПИД 8 сашета

  Лекарствен продукт за облекчаване на симптомите на настинка и грип . Флурапид се използва за краткотрайно облекчение на симптомите при простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при възрастни и деца над 15 години.Намалява секрецията от носа и сълзенето, кихането, повишената телесна температура, главоболието, леки до умерени болки от различен произход. Флурапид съдържа 3 активни вещества: парацетамол, фенираминов малеат и аскорбинова киселина и се използва при възрастни и деца над 15 години.
  7,15 (лв.)
  Снимка на ФЛУРАПИД МАКС 8 сашета

  ФЛУРАПИД МАКС 8 сашета

  Лекарствен продукт за облекчаване на симптомите на настинка и грип . Флурапид се използва за краткотрайно облекчение на симптомите при простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при възрастни и деца над 15 години.Намалява секрецията от носа и сълзенето, кихането, повишената телесна температура, главоболието, леки до умерени болки от различен произход. Флурапид съдържа 3 активни вещества: парацетамол, фенираминов малеат и аскорбинова киселина и се използва при възрастни и деца над 15 години.
  8,83 (лв.)
  Снимка на ФЛУРАПИД С 20 капсули

  ФЛУРАПИД С 20 капсули

  За облекчаване на симптоми при простуда и грип, Флурапид С може да се прилага при възрастни и деца над 12 години. Повлиява заболявания на горните дихателни пътища, суха кашлица, запушен нос, главоболие и болки в крайниците, повишена температура. Продуктът на Фортекс е предназначен за кратковременно лечение. Предлага се в опаковка от 20 капсули.
  4,50 (лв.)
  Снимка на ФОРТЕФЕР 30 сашета

  ФОРТЕФЕР 30 сашета

  При състояния на железен дефицит от различен произход.При бременност и кърмене,по време на менструален цикъл,при загуба на кръв от различен произход,за вегани и вегетарианци,за деца в период на усилен растеж,при интензивно мускулно натоварване при спортисти и физически активни хора,когато има недостатъчен прием на желязо с храната, когато има недобро усвояване на желязото в стомашнo-чревния тракт.
  23,65 (лв.)
  Снимка на ХЕРПЕКС КРЕМ 50 мг

  ХЕРПЕКС КРЕМ 50 мг

  ХЕРПЕКС КРЕМ на Fortex е бял, гладък крем без агломерати и чужди частици. Той е подходящ за лечение на начален и рецидивиращ лабиален херпес, причинен от инфекция с вируса Herpes simplex. Той е за ранните признаци и симптоми на херпес по усните и лицето, за да намали риска от прогресиране до мехури. Ацикловир, активното вещество на Херпекс крем, принадлежи към група лекарства, известни като противовирусни.
  8,20 (лв.)
  Снимка на ХИТОЗАН Зелено кафе 60 капсули

  ХИТОЗАН Зелено кафе 60 капсули

  Извежда назнините от организма.Регулира метаболизма на макрохранителните вещества.Поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта.Регулира излишното влечение към сладки храни.
  16,30 (лв.)
  Снимка на ХИТОЗАН Плюс 60 + 30 капсули

  ХИТОЗАН Плюс 60 + 30 капсули

  Нормализира теглото. Извежда мазнините от организма.Регулира метаболизма. Усвоява глюкозата в клетките.Регулира излишното влечение към сладки храни.
  19,85 (лв.)
  Снимка на ЦЕРИДОЛ 10 таблетки 250 мг / 150 мг / 50 мг

  ЦЕРИДОЛ 10 таблетки 250 мг / 150 мг / 50 мг

  Церидол е аналгетик. Предназначен е за лечение на главоболие, зъбобол, менструални, ревматични и следоперативни болки. Церидол понижава температурата и облекчава простудна болка. Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  4,90 (лв.)