Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Friesland Campina

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ФРИЗО 3 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  ФРИЗО 3 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  Friso 3 е мляко на прах за малки деца, част от пълноценния и балансиран режим за хранене на децата от 1 до 3 години. Винаги следвайте съветите на Вашия педиатър относно храненето и грижите за вашето дете. Не е заместител на майчината кърма. Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да използвате мляко за кърмачета. Фризолак 1 е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени от деня на раждането, когато те не са кърмени. След навършване на 6 месеца, кърмачетата се нуждаят и от други храни като допълнение към млякото.
  15,80 (BGN)
  Снимка на ФРИЗОЛАК 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 400 гр

  ФРИЗОЛАК 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 400 гр

  Фризолак 1 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца. То съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравото развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични хранителни нужди. Фризолак 1 съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношение 1,5. Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да използвате мляко за кърмачета. Фризолак 1 е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени от деня на раждането, когато те не са кърмени. След навършване на 6 месеца, кърмачетата се нуждаят и от други храни като допълнение към млякото.
  17,30 (BGN)
  Снимка на ФРИЗОЛАК 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 6+ месеца 400 гр

  ФРИЗОЛАК 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 6+ месеца 400 гр

  Фризолак 2 е преходно мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 6 до 12 месеца. То съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравото развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични хранителни нужди. Фризолак 2 съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношение 1,23. Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да използвате мляко за кърмачета. Фризолак 2 е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени от деня на раждането, когато те не са кърмени. След навършване на 6 месеца, кърмачетата се нуждаят и от други храни като допълнение към млякото.
  17,60 (BGN)
  Снимка на ФРИЗОЛАК 2 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 6 + месеца 400 гр

  ФРИЗОЛАК 2 ХИПОАЛЕРГЕННО АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 6 + месеца 400 гр

  Фризо ХА 2 е преходно мляко за здрави кърмачета с повишен риск от алергия към протеина на кравето мляко. Не трябва да се използва при кърмачета с доказана хранителна алергия. Friso HA 2 може да се използва след навършване на 6-месечна възраст , като част от разнообразното хранене на кърмачето. Моля консултирайте се с Вашия лекар относно храненето на бебето, тъй като след навършване на 6 месеца, кърмачетата се нуждаят от допълнителни храни освен млякото.
  22,95 (BGN)
  Снимка на ФРИЗОЛАК LF АДАПТИРАНО МЛЯКО БЕЗ ЛАКТОЗА 400 гр

  ФРИЗОЛАК LF АДАПТИРАНО МЛЯКО БЕЗ ЛАКТОЗА 400 гр

  Frisolac Lactose Free е специално разтворимо мляко на прах, подходящо за кърмачета с непоносимост към лактоза. Съдържа всички важни витамини, минерали, аминокиселини и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата. Отговаря на 100% на техните специфични хранителни нужди. Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете употреба на Frisolac Lactose Free. Този продукт трябва да се използва под лекарско наблюдение. Подходящ е да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачетата, когато те не се кърмят. След 6-месечна възраст млякото може да се използва като част от разнообразното хранене, когато бебетата вече се нуждаят и от други храни, освен мляко.
  21,05 (BGN)
  Снимка на ФРИЗОЛАК PEP AC АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  ФРИЗОЛАК PEP AC АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  Frisolac pep AC от 400гр мляко за кърмачета с повишен риск от алергия към протеина на кравето мляко подходящо за новородени бебета от 0 до 12 месеца. Храненето с хипоалергенни млечни формули не може напълно да защити от алергии бебето, но намалява риска от алергични реакции които може да се получи от използването на обикновените млека за кърмачета. Много важна част от състава на млякото е дролизирани протеини, който представлява предварително разградени протеини, за намаляване риска от свръхчувствителност към белтъка на кравето мляко. Млякото се използва при редица стомашно-чревни нарушения, като цьолиакия, синдром на раздразнено черво, болест на Крон, хроничен улцерозен колит, диария и лактозна непоносимост. Млякото съдържа всички есенциални хранителни вещества DHA /докосахексенова киселина/ и ARA /арахидонова киселина/, пребиотични влакнини и нуклеотиди в отговарящо на нуждите на организма съотношение, както и ценни минерали, витамини и микроелементи, необходими за здравословно и разнообразно хранене, както и за правилното развитие на бебето. Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе и за да вмъкнете в храненията или да замените напълно кърмата с адаптирано мляко, консултирайте се с вашия педиатър. Много е важно се използва под медицинско наблюдение.
  27,95 (BGN)
  Снимка на ФРИЗОЛАК ПРЕМАТЮЪР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  ФРИЗОЛАК ПРЕМАТЮЪР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400 гр

  Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Фризолак Прематюър е храна за диетотерапия на преждевременно родени или родени с ниско тегло кърмачета. Да се използва под лекарско наблюдение. Фризолак Прематюър е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачетата, когато те не са хранени изцяло с майчина кърма. Вашият лекар ще Ви посъветва кога можете да замените Фризолак Прематюър с Фризолак 1.
  25,72 (BGN)