Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  INSTITUT ALLERGOSAN

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ОМНИ БИОТИК 6 2 г прах *30 дози

  ОМНИ БИОТИК 6 2 г прах *30 дози

  Omni Biotic 6 e пробиотик, който подпомага дейността на храносмилателната система, приложим при бебета, деца и възрастни, включително и по време на бременност. Омни Биотик спомага за освобождаването от ферментиращи остатъци и благоприятства абсорбцията на витамини и минерали от храната, също така стимулира производството на ензими, аминокиселини и есенциални мастни киселини. Балансът на чревни бактерии е важен за отстраняването на вредните токсини и гнилостни микроби от храносмилателната система. Дисбаланс често настъпва в следствие на различни негативни фактори: при стрес, нездравословен начин на живот, неправилно хранене или след употреба на лекарства. Омни биотик е комбинация от 6 различни бактериални щама и разтворимите фибри FOS - корен на цикория, подходяща хранителна среда за бифидо и лакто бактериите. Предлага се в опаковка от 60 г (30 дози по 2 г всяка).
  62,90 (лв.)
  Снимка на ОМНИ БИОТИК МИГРА 3 г *30 сашета

  ОМНИ БИОТИК МИГРА 3 г *30 сашета

  Omni Biotic Migra е хранителна добавка, която поддържа нормалната чревна бариерната функция, при чието нарушение могат да възникнат мигрена и главоболие. Съдържа 8 гастро-резистентни бактериални щама, които се срещат естествено в човешкото черво, всеки от които е способен да се размножава устойчиво и е с оптимален качествен и количествен състав. Продуктът подобрява качеството на живот при хора с дискомфорт в главата или причинен от напрежение. Подходящ при депресивност, тъжно настроение, липса на мотивация или промени в настроението. Може да се използва дългосрочно. Регистриран и подходящ за приложение при деца над 1 година, бременни и кърмещи майки. Не са докладвани нежелани ефекти. Без съдържание на добавени животински протеини, глутен, мая или лактоза. Подходящ за диабетици и страдащи от лактозна непоносимост хора.
  79,40 (лв.)
  Снимка на ОМНИ БИОТИК 10 сашета 5 гр *10

  ОМНИ БИОТИК 10 сашета 5 гр *10

  Омни Биотик 10 съдържа внимателно подбрани бактериални щамове за възстановяване на чревната флора при диария, свързана с прием на антибиотици. Пробиотичните бактерии в Омни Биотик 10 намаляват риска от диария, свързана с антибиотичен прием и потискат растежа на патогенни микроорганизми в червата. Поддържат и оптимизират процеса на храносмилане.
  36,60 (лв.)
  Снимка на ОМНИ БИОТИК ПАНДА 3 г *30 сашета

  ОМНИ БИОТИК ПАНДА 3 г *30 сашета

  Омни Биотик Панда е пробиотик с 3 бактериални щама, предназначен за възрастни, майки и бебета при имунологичен дисбаланс, в резултат на алергична атака, която може да бъде причина за появата на атопична екзема, астма, атопичен дерматит. OmniBiotic Panda е приложим при чувствителни възрастни хора. Облекчава състоянията на запек и колики. Набюдават се добри опити за поносимост към храни в областта на онкологията, след химиотерапия или лъчетерапия. В червата се произвеждат жизненоважни витамини, ензими и аминокиселини, които са необходими за функционирането на всички органи, а също така се неутрализират вредни вещества, които проникват в организма с храната. Това е с голяма важност по време на бременност и когато бебето започва да проучва заобикалящата го среда и да слага всичко в устата си. Не съдържа животински белтък, глутен, мая и лактоза. Подходящ е за прием от диабетици и хора с лактозна непоносимост.
  83,90 (лв.)
  Снимка на ОМНИ БИОТИК ПРО- ВИ 5 *14 сашета

  ОМНИ БИОТИК ПРО- ВИ 5 *14 сашета

  OMNi-BiOTiC Pro-Vi 5 се препоръчва когато защитните сили на тялото са натоварени. Високото ниво на излагане на вируси във въздуха и други патогени изисква нашата защита и имунната система да работи най-добре. Когато въздухът е сух през зимата и е консумирана диета с твърде много захар и твърде малко фибри, чревната флора се променя. Поради кратките зимни дни и малкото движение на чист въздух, в организма ни често липсва - слънчевия витамин D и ако се добави и психологически стрес, имунната ни система отслабва.
  34,75 (лв.)
  Снимка на ОМНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР 3 г *28 сашета

  ОМНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР 3 г *28 сашета

  Създаден със специфична комбинация от 9 бактериални щамове, Omni Biotic Stress Repair е продукт, който се справя с възпалението на чревната лигавица, възникнало вследствие на продължителен стрес. Освен това той има способността да подобрява паметта, взимането на решения и поведението. Допълнителният прием на точно определени пробиотични бактерии спомага за неутрализиране на патогенните микроорганизми и засилване на защитните сили на организма.
  73,95 (лв.)