Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Kendy Pharma

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ЛАКТОФЛОР КИДС 10 сашета

  ЛАКТОФЛОР КИДС 10 сашета

  Лактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната. Деликатният баланс на стомашно - чревната флора при децата може лесно да бъде нарушен. Пробиотичните бактерии са добро решение за подпомагане дейността на полезната флора на стомашно - чревния тракт. Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.
  9,65 (лв.)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР БИО ПЛЮС 60 капсули

  ЛАКТОФЛОР БИО ПЛЮС 60 капсули

  За чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма. Пребиотиците (инулин) влияят благоприятно върху храносмилателните процеси и чревната микрофлора. Те спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества. Минимизира риска от стомашно-чревни разстройства и унищожава вредните микроорганизми в червата. Подпомага защитните функции на организма.
  21,20 (лв.)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР ЕНТЕРИК ЕКОЛ 12 капсули

  ЛАКТОФЛОР ЕНТЕРИК ЕКОЛ 12 капсули

  ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ДИАРИЯ.Lactoflor Enteric Ecol е пробиотичен продукт, съдържащ дрожди, които по естествен начин стопират диарията и млечнокисели бактерии, които възстановява функциите на чревната флора.
  9,30 (лв.)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР НАТУРАЛНИ ФИБРИ 15 сашета

  ЛАКТОФЛОР НАТУРАЛНИ ФИБРИ 15 сашета

  Lactoflor Natural Fibers е натурален продукт, който подпомага нормалната функция на червата, увеличава честотата на изхождане и детоксикира организма.
  11,80 (лв.)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 , 30 капсули

  ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 , 30 капсули

  ЛактоФлор Опти 6 е синбиотик, който спомага за поддържане на имунната функция и здравословен баланс на чревната микрофлора. ЛактоФлор Опти 6 е иновативен био симбиотик с мощна формула за силна имунна защита. Продуктът представлява специална комбинация от 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии, добити от екологично чисти източници от българската природа, както и 6 щама, осигуряващи нормална чревна микрофлора на гастроинтестиналната система. Синбиотикът стимулира нормалното функциониране на имунната система и възстановява функциите на лигавицата на червата. Фибрите + пребиотик подобряват храносмилателните процеси и спомагат за по-добро усвояване на хранителните вещества. Предлага се в опаковка от 30 капсули
  22,50 (лв.)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР СЕВИДА 30 капсули

  ЛАКТОФЛОР СЕВИДА 30 капсули

  Естествен имуностимулатор с чист бета глюкан , арабиногалактан, селен и цинк. Подкрепя активността на имунните клетки и способността им да поддържат здравословна , чревна микрофлора.Подсилва естествените защитни механизми на човешкото тяло с натурални антиоксидантни свойства.Целогодишна подкрепа на имунната система.
  23,60 (лв.)
  Снимка на ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК ФОРТЕ 30 сашета

  ЛАКТОФЛОР УРОБИОТИК ФОРТЕ 30 сашета

  ТРОЙНА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ НА УРИНАРНИЯ ТРАКТ Lactoflor Urobiotic съдържа мощна формула за контрол и превенция на инфекции на уринарния тракт. Трите съставки в продукта допринасят за нормалното функциониране на уринарния тракт, подкрепят отделителната дейност на организма и подпомагат дейността на имунната система.
  22,25 (лв.)
  Снимка на НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

  НОТРОКЛОТ НАТОКИНАЗА 100 мг,30капсули

  NotroClot е хранителна добавка, която е създадена в подкрепа дейността на сърдечно-съдовата система. Този продукт съдържа натокиназа - специален ензим, който е извлечен от нато - традиционнна японска храна, получена чрез ферментация на негенно модифицирани соеви зърна. Нотроклот подпомага нормалната циркулация на кръвта в кръвоносните съдове и съдейства за поддържане в нормално състояние течливостта на кръвта. Допринася за нормалната дейност на костите и ставните връзки и е подходящ за жени след менопауза.
  15,90 (лв.)
  Снимка на Остеоактив Форте 20 ефеверсцентни таблетки

  Остеоактив Форте 20 ефеверсцентни таблетки

  Притежава специална комбинация от калций, магнезий и важни витамини, необходими за възстановяването на костната структура при хора, страдащи от oстеопороза.Помага за предотвратяване развитието на заболяването.Помага за превенцията на oстеопороза, както и за по-бързото възстановяване след травми и счупвания. Особено подходящ за жени в периода на менопауза.
  10,60 (лв.)
  Снимка на ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ 100 мл

  ПЕРСКИНДОЛ АКТИВ ГЕЛ 100 мл

  РЕШЕНИЕ ЗА СТАВНИ И МУСКУЛНИ БОЛКИ Перскиндол актив гел е масажен гел с двойно действие при мускулни и ставни болки, при физическо натоварване и спорт.
  17,20 (лв.)
  Снимка на ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

  ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

  Перскиндол охлаждащ гел е гел за локално приложение при физическо натоварване и спорт, първа помощ при травми.
  17,20 (лв.)
  Снимка на СТАБИФЛЕКС 60 ефервесцентни таблетки

  СТАБИФЛЕКС 60 ефервесцентни таблетки

  Стабифлекс™ облекчава симптомите на остеоартрит – най-разпространеният вид дегенеративно заболяване на опорно-двигателния апарат: болки в ставите, скованост, намален обем на движение и постепенна деформация на засегнатата става.
  28,80 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ АКТИВ 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ АКТИВ 20 ефервесцентни таблетки

  Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, а също така и за защита на клетките от оксидативен стрес. Препоръчва се при динамичен начин на живот и активно спортуване.
  5,40 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ АЦЕ + ЦИНК + СЕЛЕН 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ АЦЕ + ЦИНК + СЕЛЕН 20 ефервесцентни таблетки

  Хранителна добавка с подсладители под формата на ефервесцентни таблетки, която се използва за укрепване на имунната система и за забавяне процесите на стареене като допринасят за възстановяването на клетките. Съдържа най-ефикасните антиоксиданти, които неутрализират вредните свободни радикали в организма. Подходящ за хора, болни от диабет. Предлага се в опаковка от 20 ефервесцентни таблетки.
  5,40 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ ВИТАМИН Д3 400 IU *60 таблетки

  СУПРАВИТ ВИТАМИН Д3 400 IU *60 таблетки

  Витамин Д3 подсилва имунната система и поддържа здрaвето на костите, подобрявайки тяхната плътност. Приемът му подпомага по-доброто усвояване на калций от организма. Оказва благоприятен ефект върху укрепване съпротивителните функции в тялото. Подходящ при остеопороза, особено по време на на менопауза.
  6,90 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ Витамин Ц + Цинк 20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ Витамин Ц + Цинк 20 ефервесцентни таблетки

  Витамин Ц подпомага нормалната функция на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Цинкът допринася за нормалният метаболизъм на хранителните вещества. Поддържа нормалното състояние на косата, ноктите и кожата. Може да бъде от полза за намаляване чувството на умора и отпадналост.
  5,40 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ от А до Я + Женшен 30 таблетки

  СУПРАВИТ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ от А до Я + Женшен 30 таблетки

  Комбинация от витамини, минерали и женшен , подобряват жизнеността, доброто физическо състояние и имунната система. Добавеният екстракт от женшен тонизира организма и укрепва имунната система. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
  9,95 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ КАЛЦИЙ+ВИТАМИН C 300 мг,20 ефервесцентни таблетки

  СУПРАВИТ КАЛЦИЙ+ВИТАМИН C 300 мг,20 ефервесцентни таблетки

  Комбинацията има изразено противоалергично действие и повишава устойчивостта на организма спрямо възпалителни и инфекциозни процеси. Калцият е основен градивен елемент на костната система, важен за нормалната функция на нервната и на мускулната система. Витамин С стимулира възстановяването на тъканите, улеснява заздравяването на костни фрактури и рани. Има антиоксидантно действие. Препоръчва се при преумора, отпадналост, анемии от различен произход и бременност.
  5,40 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ Магнезий + B6 30 таблетки

  СУПРАВИТ Магнезий + B6 30 таблетки

  ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ ИНТЕНЗИВНО НАТОВАРВАНЕ – ПСИХИЧЕСКО, ЕМОЦИОНАЛНО И ФИЗИЧЕСКО, ПРИ СТРЕС, ПРИ МУСКУЛНИ КРАМПИ.
  9,30 (лв.)
  Снимка на СУПРАВИТ САМБУКУС НИГРА 30 капсули

  СУПРАВИТ САМБУКУС НИГРА 30 капсули

  Мощен имуностимулатор. Природен антиоксидант - подпомага за защита на клетките от оксидативен стрес. Витамин С + Цинк - подпомагат нормалната функция на имунната система. Допринася за намаляване продължителността на боледуване.
  17,20 (лв.)