Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Nobel Pharma

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Алора 20 Филм Таблетки

  Алора 20 Филм Таблетки

  АЛОРА® е природен продукт, който съдържа стандартизиран течен екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет). Пасифлора е дървесна лиана, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Открита през 16 век започва да се използва под формата на успокоителен билков чай. Растението е пренесено и култивирано в Европа. Пасифлора е обект на 100 годишни научни изследвания, които доказват нейните седативни, антиспазматични и аналгетични свойства. Течният екстракт съдържа природни съединения като флавоноиди, алкалоиди и др., които съчетани заедно притежават нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект. Алора Таблетки е подходящ при : тревожност,нервност,нарушения на съня.
  7,95 (лв.)
  Снимка на Алора Сироп при стрес и безсъние 100 мл

  Алора Сироп при стрес и безсъние 100 мл

  АЛОРА® е природен продукт, който съдържа стандартизиран течен екстракт от Passiflora, получен от растението Passiflora incarnatа (Страстоцвет). Пасифлора е дървесна лиана, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Открита през 16 век започва да се използва под формата на успокоителен билков чай. Растението е пренесено и култивирано в Европа. Пасифлора е обект на 100 годишни научни изследвания, които доказват нейните седативни, антиспазматични и аналгетични свойства. Течният екстракт съдържа природни съединения като флавоноиди, алкалоиди и др., които съчетани заедно притежават нервно-успокоителен, болкоуспокояващ, противострахов и спазмолитичен ефект. Алора Сироп е подходящ при : тревожност,нервност,нарушения на съня.
  7,45 (лв.)
  Снимка на АМБРЕКС сироп 30 мг / 5 мл 150 мл

  АМБРЕКС сироп 30 мг / 5 мл 150 мл

  Амбрекс® е показан за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища и нарушен транспорт на секрета (храчки). Амбрекс® сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет, улеснява отделянето му и облекчава изкашлянето.
  7,10 (лв.)
  Снимка на Амбрекс Сироп за деца против кашлица 15мг/5мл х100 мл

  Амбрекс Сироп за деца против кашлица 15мг/5мл х100 мл

  Амбрекс® е показан за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища и нарушен транспорт на секрета (храчки). Амбрекс® сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет, улеснява отделянето му и облекчава изкашлянето.
  4,99 (лв.)
  Снимка на АНЗИБЕЛ МЕД И ЛИМОН 20 пастили

  АНЗИБЕЛ МЕД И ЛИМОН 20 пастили

  АНЗИБЕЛ Мед и Лимон 5 mg / 4mg / 3 mg представлява комбинация от хлорхексидинов дихидрохлорид, бензокаин и еноксолон. АНЗИБЕЛ Мед и Лимон 5 mg / 4mg / 3 mg е показан за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина. Ако след два дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  6,14 (лв.)
  Снимка на АНЗИБЕЛ МЕНТОЛ 20 пастили

  АНЗИБЕЛ МЕНТОЛ 20 пастили

  АНЗИБЕЛ Ментол 5 mg / 4mg / 3 mg представлява комбинация от хлорхексидинов дихидрохлорид, бензокаин и еноксолон. АНЗИБЕЛ Ментол 5 mg / 4mg / 3 mg е показан за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина. Ако след два дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.
  7,20 (лв.)
  Снимка на БИО БАЛАНС АБC 7 сашета

  БИО БАЛАНС АБC 7 сашета

  Добро чревно здраве и подсилен имунитет.Благодарение на уникалната технология на производство, полезните бактерии в Био Баланс АБЦ са защитени с два слоя. Вътрешният ги защитава от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането на полезните бактерии до червата живи, където те се заселват и размножават, а външният слой ги защитава от околната среда.
  17,35 (лв.)
  Снимка на БИО БАЛАНС АБC КИДС 7 сашета

  БИО БАЛАНС АБC КИДС 7 сашета

  БИО БАЛАНС АБС КИДС е ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК (пробиотик + пребиотик) в комбинация с витамин С. Благодарение на съдържанието на Витамин С , БИО БАЛАНС АБС КИДС повлиява добре функционирането на имунната система на децата.
  14,50 (лв.)
  Снимка на БИО БАЛАНС БЕЙБИ за добро чревно здраве и имунитет х10 сашета

  БИО БАЛАНС БЕЙБИ за добро чревно здраве и имунитет х10 сашета

  БИО БАЛАНС БЕЙБИ Е ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК (пробиотик + пребиотик) и се използва : при колики при новородени и бебета, за поддържане на нормалната чревна микрофлора, за поддържане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт, за поддържане на баланса на чревната микрофлора при прием на антибиотици.
  10,59 (лв.)
  Снимка на БИО БАЛАНС БЕЙБИ Пробиотични капки за бебета х7.5 мл

  БИО БАЛАНС БЕЙБИ Пробиотични капки за бебета х7.5 мл

  Хранителната добавка Био Баланс Бейби е пробиотик с витамин D 3, под формата на капки, специално създадена за новородени и кърмачета с колики. Тя е синбиотик от последно поколение, който съдържа пребиотик и пробиотични култури. Подпомага регулирането и поддържането на нормалното състояние на чревната микрофлора и оказва благоприятно влияние върху имунната система.
  21,50 (лв.)
  Снимка на БИО БАЛАНС за добро чревно здраве х10 сашета

  БИО БАЛАНС за добро чревно здраве х10 сашета

  Хранителна добавка - последно поколение пробиотик. Поддържа нормалната чревна микрофлора. Поддържа доброто състояние на стомашно-чревния тракт. Поддържа баланса на чревната микрофлора при прием на антибиотици.
  16,50 (лв.)
  Снимка на ДЕКСИНАЛ 10 таблетки 25 мг

  ДЕКСИНАЛ 10 таблетки 25 мг

  Дексинал 25 mg е обезболяващо лекарство от групата на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Дексинал 25 mg се използва за лечение на лека до умерена болка, като болка в мускулите, болезнена менструация (дисменорея) и зъбобол.
  6,50 (лв.)
  Снимка на ДЕКСИНАЛ при лека до умерена болка 20 таблетки 25 мг

  ДЕКСИНАЛ при лека до умерена болка 20 таблетки 25 мг

  Дексинал 25 mg е обезболяващо лекарство от групата на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Дексинал 25 mg се използва за лечение на лека до умерена болка, като болка в мускулите, болезнена менструация (дисменорея) и зъбобол.
  11,60 (лв.)
  Снимка на ИМУНО ФОРМУЛА 30 таблетки

  ИМУНО ФОРМУЛА 30 таблетки

  NBL Имуно Формула е комбинация от витамини и минерали, която допринася за нормалната функция на имунната система, за намаляването на чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Освен това, разнообразното и балансирано хранене, както и здравословният начин на живот са от голямо значение.
  20,20 (лв.)
  Снимка на ОМЕПРАЗИД 14 капсули 20 мг

  ОМЕПРАЗИД 14 капсули 20 мг

  Омепразид съдържа активна съставка, наречена омепразол. Омепразид принадлежи към групата лекарства, наречени „инхибитори на протонната помпа“. Те действат като намаляват количеството киселина, образувано в стомаха Ви. Ефектът му се проявява бързо.
  6,49 (лв.)
  Снимка на ОСТЕО ФОРМУЛА за здрави кости и зъби х30 таблетки

  ОСТЕО ФОРМУЛА за здрави кости и зъби х30 таблетки

  NBL Остео формула съдържа Борон (борна киселина), който подпомага поддържането на нормалното състояние на костите. Той подпомага нормалното протичане на метаболизма на минерали като калций, магнезий и фосфор. Боронът е минерал, който се намира и в различни храни, ядки, както и в околната среда. В организма се превръща в борна киселина. Боронът се натрупва най-много в костите.
  13,10 (лв.)
  Снимка на ПРЕГНА ФОРМУЛА за бременни х30 таблетки

  ПРЕГНА ФОРМУЛА за бременни х30 таблетки

  NBL Прегна Формула съдържа Фолиевата киселина (Витамин В9), която благоприятства в периода на зачеване, бременност и кърмене. NBL Прегна Формула съдържа желязо и йод, така необходими за жените, особено по време на бременност. Комбинацията от витамини и минерали в NBL Прегна Формула, допринася за нормалната функция на имунната система, за намаляването на чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Освен това, разнообразното и балансирано хранене, както и здравословният начин на живот са от голямо значение.
  17,20 (лв.)
  Снимка на ПУЛСЕТ при киселини 20 мг х14 таблетки

  ПУЛСЕТ при киселини 20 мг х14 таблетки

  Активното вещество в ПУЛСЕТ 20 mg е пантопразол, който принадлежи към групата на селективните инхибитори на протонната помпа. Инхибиторите на протонната помпа се използват за лечение на заболявания, дължащи се на повишена киселинност в стомаха и червата. Краткосрочно лечение на симптомите (като киселини, връщане на киселини в хранопровода, болка при преглъщане) свързани с гастроезофагеална рефлуксна болест, предизвикана от връщане на киселина от стомаха.
  3,99 (лв.)
  Снимка на РЕ - КОМФОРТ ДР 6 Сашета

  РЕ - КОМФОРТ ДР 6 Сашета

  Ре-Комфорт ДР е подходящ за добро чревно здраве,поддържане на нормалната консистениция на чревното съдържимо,поддържане на нормалната честота на изхожданията,поддържане на стомашно-чревния тракт, поддържане на водно-солевия баланс в червата
  10,60 (лв.)
  Снимка на РЕ - КОМФОРТ за добро чревно здраве x6 дъвчащи таблетки

  РЕ - КОМФОРТ за добро чревно здраве x6 дъвчащи таблетки

  Ре-Комфорт съдържа бактериоцини. Това са естествени вещества, които подпомагат поддържането на нормалната чревна микрофлора и имат специфично насочено към нея действие.Ре-Комфорт е подходящ за употреба при чести изпражнения с течно-кашава консистенция. Действа благоприятно за поддържане на нормалната консистенция на изпражненията. Допринася за намаляване броя на течно-кашавите изхождания. Спомага за поддържане на физиологичния ритъм на червата. Действа благоприятно на храносмилателната система.
  7,30 (лв.)
  Снимка на РЕСПИГАРД за засилване устойчивостта на дихателната система х10 капсули

  РЕСПИГАРД за засилване устойчивостта на дихателната система х10 капсули

  Респигард съдържа коластра /млякото, което се произвежда в първите дни, непосредствено след раждането/. Коластрата е изключително богато на имунни фактори /най-важния, от които е lgG/, фактори на растежа и витамини. Функцията й е да достави антитела и хранителни вещества, които повлияват добре имунната система.Респигард повлиява добре на имунната система и устойчивостта на организма и дихателната система.
  12,69 (лв.)
  Снимка на ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ВЪЗРАСТНИ 12 сашета

  ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ВЪЗРАСТНИ 12 сашета

  ТАЙЛОЛ ХОТ има аналгетично (болкоуспокояващо), антипиретично (понижаващо температурата), антихистаминово (противоалергично) и намаляващо отока на лигавицата на горните дихателни пътища действие, което се дължи на активните му съставки: парацетамол, хлорфенираминов малеат и псевдоефедринов хидрохлорид. Парацетамолът облекчава болката и понижава телесната температура. Хлорфенираминовият малеат облекчава следните симптоми: хрема, оток на носната лигавица, зачервяване и/или свръхчувствителност на очите. Псевдоефедриновият хидрохлорид намалява отока на лигавицата на горните дихателни пътища.
  12,20 (лв.)
  Снимка на ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА 12 сашета

  ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА 12 сашета

  ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА от 6 до 12 години има аналгетично (болкоуспокояващо), антипиретично (понижаващо температурата), антихнстаминово (противоалергично) и намаляващо отока на лигавицата на горните дихателни пътища действие, което се дължи на активните му съставки:парацетамол, хлорфенираминов малеат и псевдоефедринов хидрохлорид.ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА е показан за облекчаване на следните симптоми на простуда и грип: назална конгестия (запушване на носа),хрема, кихане, повишена телесна температура, лека до умерена болка от различен произход.
  7,70 (лв.)
  Снимка на ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДИАБЕТИЦИ 12 сашета

  ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДИАБЕТИЦИ 12 сашета

  ТАЙЛОЛ ХОТ има аналгетично (болкоуспокояващо), антипиретично (понижаващо температурата), антихистаминово (противоалергично) и намаляващо отока на лигавицата на горните дихателни пътища действие, което се дължи на активните му съставки: парацетамол, хлорфенираминов малеат и псевдоефедринов хидрохлорид. Парацетамолът облекчава болката и понижава телесната температура. Хлорфенираминовият малеат облекчава следните симптоми: хрема, оток на носната лигавица, зачервяване и/или свръхчувствителност на очите. Псевдоефедриновият хидрохлорид намалява отока на лигавицата на горните дихателни пътища.Тъй като ТАЙЛОЛ ХОТ Д не съдържа захар, той е подходящ за диабетици и пациенти, които предпочитат нискокалорична диета.
  13,40 (лв.)
  Снимка на УРОГАРД за уринарния тракт x30 капсули

  УРОГАРД за уринарния тракт x30 капсули

  Урогард е хранителна добавка с екстракт от червена боровинка и пробиотични бактерии. Екстрактът от червена боровинка съдържа танини, които възпрепятстват закрепването на бактерии по стените на пикочните пътища. Болестотворните микроорганизми не могат да се колонизират и да повлияят на нормалното функциониране на уринарния тракт. Пробиотичните бактерии засилват действието на екстракта от червена боровинка. Те се заселват в стомашно-чревния тракт и пикочните пътища и подпомагат поддържането на нормална микрофлора.
  21,60 (лв.)
  Снимка на ФУНГОФИН крем 15 гр

  ФУНГОФИН крем 15 гр

  Фунгофин крем е синтетичен противогъбичен продукт, предназначен за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички. Фунгофин крем е показан за лечение на: повърхностни гъбични инфекции, причинени от щамовете Trichophyton (T.rubrum и T.mentagrophytes, Т. verrucosum, Т. violaceum), Microsporum cams и Tinea pedis (ходило на атлет), Tinea cruris (гъбична инфекция по слабините) или Tinea corporis (по тялото - трихофития), причинена от Epidermophyton floccosum. Инфекции на кожата (интертриго), причинени от дрожди от вида Candida (Candida albicans). Pityriasis versicolor (разноцветен лишей), причинен от Pytirospomm orbiculare (Malassezia furfur).
  7,99 (лв.)
  Снимка на ФУНГОФИН спрей 1% 30 мл

  ФУНГОФИН спрей 1% 30 мл

  Активното вещество във Фунгофин 1 % спрей за кожа, разтвор е тербинафинов хидрохлорид. Фунгофин 1% спрей за кожа, разтвор е противогъбичен лекарствен продукт за локална употреба (приложение върху кожата), който действа, като убива гъбичките причинители на кожни инфекции.
  13,50 (лв.)