Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Reckitt Benckiser

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Veet Депилиращи ленти 12 бр за тяло и крака за чувствителна кожа

  Veet Депилиращи ленти 12 бр за тяло и крака за чувствителна кожа

  Ново поколение восъчни ленти Veet! Новата формула на гела с технология Easy-Gelwax™ спомага за лесно нанасяне и активно захващане и на най-късите косъмчета*, но не и на кожата. Системата за захващане на косъма от самия корен допринася за това да имате гладка кожа в продължение на 28 дни.
  16,94 (лв.)
  Снимка на Veet Депилиращи ленти 20 бр за лице с арганово масло

  Veet Депилиращи ленти 20 бр за лице с арганово масло

  Ново поколение восъчни ленти Veet! Новата формула на гела с технология Easy-Gelwax™ спомага за лесно нанасяне и активно захващане и на най-късите косъмчета*, но не и на кожата. Системата за захващане на косъма от самия корен допринася за това да имате гладка кожа в продължение на 28 дни.Подходящ за горната устна, бузи, брадичка.След употреба кожата се усеща хидратирана.
  15,10 (лв.)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,30 (лв.)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,70 (лв.)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (лв.)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН ЕКСПРЕС 200 мг капсули 10

  НУРОФЕН ЕКСПРЕС 200 мг капсули 10

  Нурофен Експрес се използва за облекчаване симптомите на лека до умерена болка като главоболие, зъбобол, менструални болки,понижаване на температурата и облекчаване симптомите на простуда и грип.
  7,50 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН ЕКСПРЕС ФОРТЕ 400 мг, 10 капсули

  НУРОФЕН ЕКСПРЕС ФОРТЕ 400 мг, 10 капсули

  Нурофен Експрес Форте се използва за облекчаване симптомите на лека до умерена болка като главоболие, зъбобол, менструални болки,понижаване на температурата и облекчаване симптомите на простуда и грип.
  8,80 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН ЛЕЧЕБЕН ПЛАСТИР 200 мг - 2 броя

  НУРОФЕН ЛЕЧЕБЕН ПЛАСТИР 200 мг - 2 броя

  Препоръчва се за краткосрочно симптоматично лечение на локална болка при остри мускулни разтежения или навяхвания при леки травми в близост до ставата на горен или долен крайник при възрастни или юноши на и над 16 години.
  12,60 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН СТОПКОЛД 12 таблетки

  НУРОФЕН СТОПКОЛД 12 таблетки

  НУРОФЕН СТОПКОЛД е ефективно лекарствено средство, което съдържа ибупрофен и се прилага при течащ или запушен нос и синуси, облекчава болката, главоболието, температурата, както и дискомфорта при болки в гърлото.
  7,70 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН СТОПКОЛД 24 таблетки

  НУРОФЕН СТОПКОЛД 24 таблетки

  НУРОФЕН СТОПКОЛД е ефективно лекарствено средство, което съдържа ибупрофен и се прилага при течащ или запушен нос и синуси, облекчава болката, главоболието, температурата, както и дискомфорта при болки в гърлото.
  13,70 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН суспензия 200 мг/ 5 мл за юноши с вкус на портокал 100 мл

  НУРОФЕН суспензия 200 мг/ 5 мл за юноши с вкус на портокал 100 мл

  НУРОФЕН е специално разработен продукт за юноши от 6 до 12 години. Суспензията се прилага за симптоматично лечение на лека до умерена болка. Облекчава състояния като: висока температура, болка в зъбите, ушите, главата, гърлото, болки от разтягания и изкълчвания, при симптоми на настинка и грип. Без съдържание на захар, с приятен портокалов вкус.
  9,90 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН суспензия 200 мг/ 5 мл за юноши с вкус на ягода 100 мл

  НУРОФЕН суспензия 200 мг/ 5 мл за юноши с вкус на ягода 100 мл

  НУРОФЕН е специално разработен продукт за юноши от 6 до 12 години. Суспензията се прилага за симптоматично лечение на лека до умерена болка. Облекчава състояния като: висока температура, болка в зъбите, ушите, главата, гърлото, болки от разтягания и изкълчвания, при симптоми на настинка и грип. Без съдържание на захар, с приятен вкус на ягода.
  9,90 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН таблетки 200 мг - 24 бр

  НУРОФЕН таблетки 200 мг - 24 бр

  Нурофен e лекарствено средство, което се използва за облекчаване на главоболие, мигрена, болки в кръста, менструални болки, зъбобол, невралгия, ревматични и мускулни болки, повишена телесна температура, симптомите при грип и простуда.
  8,99 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН ФЕМИНА ФОРТЕ 512 мг - 12 таблетки

  НУРОФЕН ФЕМИНА ФОРТЕ 512 мг - 12 таблетки

  НУРОФЕН ФЕМИНА ФОРТЕ е лекарствено средство, което се използва при главоболие, болки в кръста, менструални болки, зъбобол, невралгия и мигрена, мускулни болки, ревматични болки и болки при лек артрит, както и симптомите повишена температура, при грип и простудни заболявания.
  9,70 (лв.)
  Снимка на НУРОФЕН ФОРТЕ 400 мг , 12 таблетки

  НУРОФЕН ФОРТЕ 400 мг , 12 таблетки

  Нурофен Форте се използва за симптоматично облекчаване на слаба до средно силна болка като: мигренозно главоболие, болка в гърба, зъбобол, невралгия, ревматични и мускулни болки, както и менструални болки. Нурофен облекчава болката, намалява възпалението и температурата.
  6,75 (лв.)
  Снимка на СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ МЕД И ЛИМОН 16 таблетки за смучене

  СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ МЕД И ЛИМОН 16 таблетки за смучене

  Стрепсилс Интензив облекчава симптомите, характерни при зачервено и болезнено-възпалено гърло. Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута. Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене.
  8,90 (лв.)
  Снимка на СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ БЕЗ ЗАХАР 16 таблетки за смучене

  СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ БЕЗ ЗАХАР 16 таблетки за смучене

  Стрепсилс Интензив портокал без захар се прилага за краткосрочно лечение на симптомите, характерни при зачервено и болезнено-възпалено гърло като дразнене, болка, затруднено преглъщане и оток. Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута. Намаление на дразненето в гърлото се наблюдава 15 минути след приемане на таблетката. Намаляване на болката и възпалението се наблюдава 30 минути след приемане на таблетката за смучене и продължава до 4 часа.
  8,65 (лв.)
  Снимка на СТРЕПСИЛС МЕД И ЛИМОН 24 таблетки за смучене

  СТРЕПСИЛС МЕД И ЛИМОН 24 таблетки за смучене

  Стрепсилс Мед и Лимон се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити). Притежава антибактериални, противогьбични и антивирусни свойства. Ефектът се проявява в първите 5 минути и продължава до 2 часа след приложението на лекарствения продукт.
  8,50 (лв.)
  Снимка на СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ 24 таблетки за смучене

  СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ 24 таблетки за смучене

  Стрепсилс Ментол и Евкалипт се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити) придружени от назална конгестия. Притежава антибактериални, противогьбични и антивирусни свойства и помага при запушен нос. Ефектът се проявява в първите 5 минути и продължава до 2 часа след приложението на лекарствения продукт. Отпушва носа.
  8,20 (лв.)
  Снимка на СТРЕПСИЛС ПЛЮС 16 таблетки за смучене

  СТРЕПСИЛС ПЛЮС 16 таблетки за смучене

  Стрепсилс Плюс е предназначен за самостоятелно симптоматично лечение или в комплексната терапия на инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити), включително и при острите им форми на инфекции.
  8,90 (лв.)
  Снимка на СТРЕПСИЛС ПОРТОКАЛ С ВИТАМИН Ц 24 таблетки за смучене

  СТРЕПСИЛС ПОРТОКАЛ С ВИТАМИН Ц 24 таблетки за смучене

  Стрепсилс Портокал с Витамин С се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити). Всяка таблетка Стрепсилс Портокал с Витамин С съдържа Витамин С, който е особено необходим за организма по време на инфекции на устната кухина и гърлото.
  8,65 (лв.)