Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  SANOFI

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АЛЕГРА таблетки 120 мг*10

  АЛЕГРА таблетки 120 мг*10

  Алегра 120 мг се използва при възрастни и подрастващи на възраст 12 и повече години за облекчаване на симптомите на сенната хрема (сезонен алергичен ринит) като кихане, сърбящ, течащ и запушен нос и сърбящи, зачервени и сълзящи очи.Фексофенадинов хидрохлорид, активното вещество на Алегра 120 мг е продукт от групата лекарства, наречени антихистамини.
  10,30 (BGN)
  Снимка на АЛЕЗОДАК 10 таблетки 10 мг

  АЛЕЗОДАК 10 таблетки 10 мг

  Алезодак съдържа активното вещество цетиризин дихидрохлорид. Алезодак е противоалергично лекарство. АЛЕЗОДАК е показан при възрастни и деца на възраст над 6 години: за облекчение на назалните и очните симптоми на сезонен и целогодишен алергичен ринит, за облекчение на уртикария.
  8,95 (BGN)
  Снимка на БАТРАФЕН ЛЕЧЕБЕН ЛАК ЗА НОКТИ 3 г

  БАТРАФЕН ЛЕЧЕБЕН ЛАК ЗА НОКТИ 3 г

  Батрафен лечебен лак за нокти е специално разработен за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Активното вещество циклопирокс прониква през нокътната пластина и достига до гъбичния патоген за най-малко от 48 часа след нанасянето. Циклопирокс притежава фунгицидно действие срещу всички патогени, които причиняват гъбични инфекции на ноктите.
  29,90 (BGN)
  Снимка на БРОНХИКУМ Еликсир S*130 гр

  БРОНХИКУМ Еликсир S*130 гр

  Бронхикум Еликсир S сироп е лекарство от растителен произход, което се използва за симптоматично лечение на кашлица. Бронхикум Еликсир S сироп улеснява втечняването на гъстия бронхиален секрет и неговото по-лесно отхрачване.
  10,80 (BGN)
  Снимка на Дулколакс Пико капки стимулира чревната перисталтика 7.5 мг х15 мл

  Дулколакс Пико капки стимулира чревната перисталтика 7.5 мг х15 мл

  ДУЛКОЛАКС ПИКО се използва за: Приложение при пациенти с констипация (затруднено изхождане). При състояния, при които се изисква улесняване на дефекацията.
  8,90 (BGN)
  Снимка на Дулколакс при запек 5 мг х30 таблетки

  Дулколакс при запек 5 мг х30 таблетки

  ДУЛКОЛАКС е локално действащо слабително средство, което стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията. Като слабително средство, което проявява терапевтичното си действие върху дебелото черво, ДУЛКОЛАКС стимулира по специфичен начин естествения процес на изпразване на долната част на гастроинтестиналния тракт. Затова, ДУЛКОЛАКС не оказва въздействие върху храносмилането, както и не води до натрупване в тънкото черво на калории или други хранителни вещества.
  8,80 (BGN)
  Снимка на ДулкоНатурал при запек х20 таблетки

  ДулкоНатурал при запек х20 таблетки

  Подпомага нормалната перисталтика и чревния пасаж. Подпомага функциите на храносмилателната система. Спомага за поддържането на оптимален чревен комфорт.
  16,70 (BGN)
  Снимка на ДулкоСофт Сироп при запек х250 мл

  ДулкоСофт Сироп при запек х250 мл

  Дулкософт е медицинско изделие. Облекчава състояния на запек и омекотява твърди изпражнение с цел по-лесно изхождане. Съдържа активната съставка МАКРОГОЛ 4000 (PEG 4000 – полиетиленгликол). Той действа по изцяло физиологичен начин. Няма системна резорбция. Ефектът настъпва 24-72 часа след прием. Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 2 години, бременни, кърмачки и диабетици. Той е без вкус и цвят и не съдържа глутен
  17,30 (BGN)
  Снимка на ЕСЕНЦИАЛЕ ЕНЕРДЖИ 20 капсули

  ЕСЕНЦИАЛЕ ЕНЕРДЖИ 20 капсули

  Незаменим помощник за черния ти дроб! Подпомага разграждането на мазнините в черния дроб. Защитава от увреждане ДНК, протеините и липидите в черния дроб. Има антиоксидантно действие. Подпомага чернодробния метаболизъм.
  20,30 (BGN)
  Снимка на Есенциале макс 600 мг х30 капсули

  Есенциале макс 600 мг х30 капсули

  Есенциале Макс е растителен лекарствен продукт прилаган при чернодробни заболявания. Използва се за подобряване на субективни оплаквания като липса на апетит, чувство за тежест в дясното подребрие, в следствие на токсични или/ хранителни увреждания на черния дроб и хепатит. В случай, че симптомите не се повлияват от лечението, трябва да се потърси лекарска помощ.
  27,30 (BGN)
  Снимка на Есенциале форте N за регенериране на чернодробната тъкан 300 мг х30 капсули

  Есенциале форте N за регенериране на чернодробната тъкан 300 мг х30 капсули

  Есенциале форте N е растителен лекарствен продукт прилаган при чернодробни заболявания. Използва се за подобряване на субективни оплаквания, като липса на апетит, чувство за тежест в дясното подребрие, в следствие на токсични или хранителни увреждания на черния дроб и хепатит. В случай, че симптомите не се повлияват от лечението, трябва да се потърси лекарска помощ.
  14,70 (BGN)
  Снимка на Либексин при суха кашлица без секрет 100 мг х20 бр

  Либексин при суха кашлица без секрет 100 мг х20 бр

  ЛИБЕКСИН е лекарствен продукт, който се се прилага при остра и хронична, главно суха кашлица (такава, при която не се отделят секрети). За подготовка при провеждане на бронхоскопия и бронхографично изследване за потискане на кашлицата.
  11,50 (BGN)
  Снимка на МАГНЕ В6 ФОРТЕ таблетки *30

  МАГНЕ В6 ФОРТЕ таблетки *30

  Допринасят за намаляване на изтощението и умората. Подпомагат енергийния метаболизъм. Спомагат за правилните психологически функции в т.ч. мисловни процеси, памет и концентрация. Благоприятстват дейността на нервната система.
  12,80 (BGN)
  Снимка на МУКОНАЗАЛ НАТУРАЛ спрей за нос 20мл

  МУКОНАЗАЛ НАТУРАЛ спрей за нос 20мл

  Хипертоничният спрей Муконазал Натурал надеждно отпушва носа, подпомага естественото неутрализиране на вирусите и бактериите и редуцира риска от развитие на усложнения след настинка. Медицинското изделие е предназначено за възрастни и деца над 6 години. Може да се ползва от всички, които предпочитат натурални продукти. Спреят представлява ефективна алтернатива на традиционните химични препарати, особено когато човек трябва да го прилага по-често. Може да се ползва и като допълваща терапия към предписано от медицинско лице лечение.
  13,05 (BGN)
  Снимка на МУКОНАЗАЛ ПЛЮС спрей за нос 10мл

  МУКОНАЗАЛ ПЛЮС спрей за нос 10мл

  Активната съставка на МУКОНАЗАЛ ПЛЮС, трамазолинов хидрохлорид, свива кръвоносните съдове, като по този начин намалява отока на лигавицата на носа. Това довежда до продължително намаляване на назалния секрет. След интраназално приложение на МУКОНАЗАЛ ПЛЮС, обикновено до 5 минути настъпва локално свиване на съдовете, което трае от 8 до 10 часа. МУКОНАЗАЛ ПЛЮС е показан за облекчаване на отока на носната лигавица, например при възпаление на горните дихателни пътища и сенна хрема, както и за улесняване на секрецията при възпаление на синусите и инфекция на средното ухо (otitis media).
  10,95 (BGN)
  Снимка на Мукосолван Дуо при кашлица и възпалено гърло с вкус на лимон и евкалипт х18 таблетки за смучене

  Мукосолван Дуо при кашлица и възпалено гърло с вкус на лимон и евкалипт х18 таблетки за смучене

  Таблетките за смучене МУКОСОЛВАН ДУО с исландски лишей, алум, лимон и евкалипт представляват истински натурален балсам за Вашето гърло с двоен ефект: Успокояват раздразнената и възпалена устна и фарингеална лигавица и възпаленото гърло; Облекчават симптомите на суха кашлица. Успокояват пристъпите на кашлица.
  9,99 (BGN)
  Снимка на Мукосолван Дуо при кашлица и възпалено гърло с вкус на ягода и мента х18 таблетки за смучене

  Мукосолван Дуо при кашлица и възпалено гърло с вкус на ягода и мента х18 таблетки за смучене

  Таблетките за смучене МУКОСОЛВАН ДУО с исландски лишей, алум, ягода и мента представляват истински натурален балсам за Вашето гърло с двоен ефект. Успокояват раздразнената и възпалена устна и фарингеална лигавица и възпаленото гърло. Облекчават симптомите на суха кашлица. Успокояват пристъпите на кашлица.
  9,95 (BGN)
  Снимка на МУКОСОЛВАН ДУО сироп 100 мл

  МУКОСОЛВАН ДУО сироп 100 мл

  Успокоява сухата и упорита кашлица. Намалява нейните симптоми и пристъпи. Прекъсва цикъла на дискомфорт в гърлото. Успокоява възпалената устна, фарингеална и ларингеална лигавица, защитава срещу външни фактори, причиняващи възпаление на гърлото. Облекчава симптомите на дискомфорт като сухота, сърбеж, драскане в областта на гърлото, оплаквания при преглъщане и дрезгавост.
  15,10 (BGN)
  Снимка на МУКОСОЛВАН МАКС капсули 75mg *10 таблетки

  МУКОСОЛВАН МАКС капсули 75mg *10 таблетки

  Амброксол, активната съставка на МУКОСОЛВАН МАКС подпомага мукусната секреция на дихателния тракт, улеснява отхрачването й облекчава изкашлянето. МУКОСОЛВАН МАКС се използва за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета (храчки).
  9,70 (BGN)
  Снимка на Мукосолван при кашлица 30 мг x20 таблетки

  Мукосолван при кашлица 30 мг x20 таблетки

  Амброксол, активната съставка на МУКОСОЛВАН подпомага мукусната секреция на дихателните пътища, улеснява отхрачването и облекчава изкашлянето. МУКОСОЛВАН се използва за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета (храчки).
  8,40 (BGN)
  Снимка на Мукосолван сироп при кашлица 30 мг/5 мл х100 мл

  Мукосолван сироп при кашлица 30 мг/5 мл х100 мл

  Амброксол, активната съставка на МУКОСОЛВАН подпомага мукусната секреция на дихателните пътища, улеснява отхрачването и облекчава изкашлянето. МУКОСОЛВАН се използва за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета (храчки).
  8,30 (BGN)
  Снимка на НО - ШПА 40 мг, 24 таблетки

  НО - ШПА 40 мг, 24 таблетки

  НО-ШПА таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при следните заболявалия: Спазми на гладката мускулатура при жлъчни заболявалия: камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур). Спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазъм на пикочния мехур. Като помощна терапия: В случай на спазми на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата на червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебелото черво, придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата). При тензионен тип главоболие.При гинекологични заболявалия: болезнена менструация.
  7,95 (BGN)
  Снимка на НО - ШПА КОМФОРТ 40 мг *24таблетки

  НО - ШПА КОМФОРТ 40 мг *24таблетки

  НО-ШПА Комфорт 40 mg е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при следните заболявания: Спазми на гладката мускулатура при жлъчни заболявания: камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур). Спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазъм на пикочния мехур. Като помощна терапия: В случай на спазми на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата на червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебелото черво, придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата). При тензионен тип главоболие. При гинекологични заболявания: болезнена менструация.
  8,55 (BGN)
  Снимка на НО - ШПА МАКС таблетки 80 мг *24таблетки

  НО - ШПА МАКС таблетки 80 мг *24таблетки

  НО-ШПА МАКС 80 mg е спазмолитично лекарство, което намалява (успокоява или отстранява) болката, причинена от спазми на гладката мускулатура. НО-ШПА МАКС 80 mg може да се използва при различни заболявания, причиняващи съкращение на гладката мускулатура в коремните органи, което води до болезнени спазми и коремна болка. НО-ШПА МАКС 80 mg е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при следните заболявания: Спазми на гладката мускулатура при жлъчни заболявания: камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур). Спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазъм на пикочния мехур. Като помощна терапия: В случай на спазми на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата на червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебелото черво, придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата). При тензионен тип главоболие. При гинекологични заболявания: болезнена менструация.
  9,99 (BGN)
  Снимка на НОВАНАЙТ при безсъние x16 филмирани таблетки

  НОВАНАЙТ при безсъние x16 филмирани таблетки

  Нованайт на Санофи притежава формула с тройно действие, която улеснява заспиването, намалява пробуждането през нощта и подпомага възстановителния сън. Novanight включва в състава си комбинация от билки, Мелатонин и Витамин В6, с благотворно действие при хора, които страдат от безсъние, заспиват трудно и имат краткотраен и непълноценен сън. Таблетките не водят до пристрастяване и зависимост, те спомагат за получаване на необходимото количество сън и отпочинало събуждане на сутринта. Подобрява съня още след 15-тия ден като за по-добри резултати курсът може да се повтори. Предлага се в опаковка от 16 филмирани таблетки.
  15,70 (BGN)
  Снимка на НоШпалгин 400 мг/100 мг , 12 филмирани таблетки

  НоШпалгин 400 мг/100 мг , 12 филмирани таблетки

  Симптоматично лекува остра болка.По-бързо и по-силно действие.Научно доказана комбинация.Ношпалгин съдържа две активни вещества: ибупрофен и кофеин.Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). НСПВС осигуряват облекчение чрез промяна на отговора на тялото към болка.Кофеинът принадлежи към група лекарства, наречени стимуланти.Ношпалгин се използва за краткосрочно симптоматично лечение на остра умерена болка, като зъбобол или главоболие.
  8,55 (BGN)
  Снимка на ХЕПАРОИД ЗЕНТИВА 30 г

  ХЕПАРОИД ЗЕНТИВА 30 г

  Дерматологично, антитромботично и противовъзпалително средство (за лечение на възпаления и посттравматични състояния). Хепароид Зентива ограничава съсирването на кръвта в мястото на възпаление или контузия при травми. Възпрепятства образуването на кръвни съсиреци, ускорява разсейването на кръвоизливи, намалява появата на подутини и има противовъзпалително действие. След като отоците и кръвоизливите отминат, усещането на напрегнатост и болка в мястото на възпаление или нараняване намалява.
  13,80 (BGN)