Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  STADA

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВируПротект спрей 20мл

  ВируПротект спрей 20мл

  Спрей за гърло при висок риск от вирусна инфекция и първи симптоми на настинка. ВируПротект улавя и eфективно неутрализира вирусите причиняващи настинка . Използван в начален стадий на инфекцията, ВируПротект може да намали продължителността на настинката с до 3 дни. Може да намали количеството на вирусите с повече от 90% . Ефективен при рискова ситуация за зараза с вирусна инфекция – болен член на семейство, колега, пътуване в градски транспорт, събирания.
  32,70 (лв.)
  Снимка на ДАОЗИН 10 Таблетки

  ДАОЗИН 10 Таблетки

  DAOSIN е специална хранителна добавка, съдържаща ензима диаминоксидаза (ДАО), който разгражда хистамина, съдържащ се в храните.
  23,30 (лв.)
  Снимка на ДИАРОСТАД 10 капсули 2 мг

  ДИАРОСТАД 10 капсули 2 мг

  ДИАРОСТАД е лекарство, което се използва при диария. ДИАРОСТАД се използва За симптоматично лечение на остра диария при възрастни и деца над 12 годишна възраст, ако не е възможно етиологично лечение (лечение на причината). Лоперамид не трябва да се приема повече от два дни, освен в случай, че е предписан от лекар и се приема под непосредствено лекарско наблюдение.
  5,60 (лв.)
  Снимка на ЛУНЕСТИЛ 15 Капсули

  ЛУНЕСТИЛ 15 Капсули

  Мощни съставки и иновативна дуо-капсулна технология с удължено действие за здрав и пълноценен сън. Успокоява и улеснява заспиването.Осигурява пълноценен сън.Събуждате се свежи и отпочинали.
  18,10 (лв.)
  Снимка на МАСТУ 10 супозитории

  МАСТУ 10 супозитории

  Масту супозитории е средство за приложение при хемороиди. Масту супозитории облекчават симптомите на дразнене, сърбеж, парене и мокрене, които настъпват често при наличие на хемороиди и стимулират зарастване на раната.
  10,95 (лв.)
  Снимка на МАСТУ унгвент 30 г

  МАСТУ унгвент 30 г

  Масту маз е медицинско изделие за употреба при хемороиди. Мазта облекчава симптомите на дразнене, сърбеж, парене и мокрене, които настъпват често при наличие на хемороиди и стимулира зарастване на раните.
  9,80 (лв.)
  Снимка на Низорал 2% Лечебен шампоан против пърхот 60 ml

  Низорал 2% Лечебен шампоан против пърхот 60 ml

  Шампоан против пърхот за локална употреба в областта на окосмената част на главата или кожата, за възрастни и деца над 12 години.
  15,89 (лв.)
  Снимка на Низорал Care Козметичен тоник 100 мл

  Низорал Care Козметичен тоник 100 мл

  Козметичен тоник за сърбящ и раздразнен скалп.
  15,90 (лв.)
  Снимка на Орофар при болки и инфекции в гърлото х24 таблетки за смучене

  Орофар при болки и инфекции в гърлото х24 таблетки за смучене

  Орофар таблетки за смучене се използва за лечение на заболявания, предизвикани от бактерии, вируси и гъбички, които причиняват болки в гърлото и инфекции на устата и гърлото; болки в гърлото при простуда, фарингити или ларингити (със или без затруднения при преглъщане), малки язви в устата (афти) и възпалени венци. Намалява болките в устата и възпалените в гърлото. Може да се използва като поддържащо лечение при ангини.
  11,19 (лв.)
  Снимка на Орофар Спрей за устна лигавица х30 мл

  Орофар Спрей за устна лигавица х30 мл

  Орофар спрей се използва за лечение на заболявания, предизвикани от бактерии, вируси и гъбички, които причиняват болки в гърлото и инфекции на устата и гърлото; болки в гърлото при простуда, фарингити или ларингити (със или без затруднения при преглъщане), малки язви в устата (афти) и възпалени венци. Намалява болките в устата и възпалените в гърлото. Може да се използва като поддържащо лечение при ангини.
  13,50 (лв.)
  Снимка на ОРОФАР ХЕРБА 16 таблетки за смучене

  ОРОФАР ХЕРБА 16 таблетки за смучене

  За здраво гърло с 5 фитоекстракта и витамин C ,с вкус на горски плодове.Оказва благоприятен ефект върху устата и гърлото.Подпомага при пресипнало гърло,дрезгав глас,температурни промени в околната среда, смяна на сезоните,тютюнопушене, излагане на дразнещи вещества.
  8,95 (лв.)
  Снимка на ПРОФИЛАКТ ПРОТЕКТ 20 капсули

  ПРОФИЛАКТ ПРОТЕКТ 20 капсули

  Профилакт Протект съдържа четири разработени специално, патентовани, научно изследвани пробиотични щамове, резистентни на стомашни киселини, които достигат живи до стомашно-чревния тракт и се размножават: Lactobacillus paracasei Lpc-37®; Lactobacillus acidophilus NCFM®; Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bi-07®; Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bl-04®; Профилакт Протект не съдържа продукти от животински произход, лактоза, глутен и изкуствени оцветители.
  12,90 (лв.)
  Снимка на ПРОФИЛАКТ ХИДРА 6 сашета

  ПРОФИЛАКТ ХИДРА 6 сашета

  Пробиотик с електролити. 25 млрд. пробиотични щама, преминаващи стомашно-киселинната бариера, в комбинация с електролити. За възстановяване на чревния баланс и бърза хидратация на организма. В удобна, разтворима форма.
  13,50 (лв.)
  Снимка на Псило-Балсам 1% гел , 20 гр

  Псило-Балсам 1% гел , 20 гр

  Симптоматично лечение при слънчеви изгаряния и изгаряния от първа степен, ухапвания от насекоми, копривна треска (уртикария), сърбеж от различен произход, сърбяща екзема и варицела (лещенка).
  8,25 (лв.)
  Снимка на ФЛЕКСИТОЛ БАЛСАМ ЗА ПЕТИ 56 г

  ФЛЕКСИТОЛ БАЛСАМ ЗА ПЕТИ 56 г

  Балсамът Flexitol е медицинско изделие, което доказано овлажнява в дълбочина напуканата и суха кожа на петите и ходилата. Този високоефективен продукт съдържа 25% урея в комбинация с подхранващи съставки. Още от първото нанасяне осигурява дълготрайна и бърза хидратация. Създаден е така, че да не бъде мазен и да се абсорбира лесно от кожата. Може да се използва от хора с диабет.
  9,59 (лв.)
  Снимка на ФЛЕКСИТОЛ БАЛСАМ ЗА РЪЦЕ 56 гр

  ФЛЕКСИТОЛ БАЛСАМ ЗА РЪЦЕ 56 гр

  Flexitol балсам за ръце е с клинично доказано действие, което осигурява ефективно, дълготрайно овлажняване и бърза хидратация за облекчаване на симптомите като например много суха, напукана, зачервена или сърбяща кожа. Този високоефективен продукт съдържа урея в комбинация с омекотяващи съставки. Създаден е така, че да не е мазен и лесно да се абсорбира, за по-добра хидратация на кожата която може да се почувства още от първия ден. Медицински доказано облекчава симптомите на лек дерматит, екзема и псориазис на ръцете. Подходящ и при лек дерматит, екзема и псориазис по ръцете.
  9,10 (лв.)
  Снимка на ЦЕТЕБЕ АКТИВ ВИТАМИН C + ЦИНК 20 таблетки за смучене

  ЦЕТЕБЕ АКТИВ ВИТАМИН C + ЦИНК 20 таблетки за смучене

  За оптимална енергия,физически тонус и психична функция.С вкус на малина.
  11,20 (лв.)
  Снимка на ЦЕТЕБЕ ТРОЙНА ЗАЩИТА 60 капсули

  ЦЕТЕБЕ ТРОЙНА ЗАЩИТА 60 капсули

  Витамин С, витамин D и цинк - тройна защита за имунната система. Избирайки Cetebe* Тройна Защита, Вие се спирате на продукт, съдържащ специално разработена комбинация от витамини и микроелементи, осигуряваща подкрепа на имунната система, както и на други важни функции на организма. Вашият организъм не е способен самостоятелно да произвежда витамин С и цинк, затова трябва да бъде осигурен прием на достатъчно количество от двете вещества. За разлика от тях, витамин D се произвежда от кожата, при излагане на слънчева светлина. Той играе важна роля в организма и често е наричан „витаминът на слънчевата светлина". През есенно-зимните сезони и в случай, че рядко се излагате на слънчева светлина, Вие трябва да приемате достатъчно количество витамин D.
  23,40 (лв.)