Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  TEAM PRO

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Be.live pro Система тестове за бременност -2 броя

  Be.live pro Система тестове за бременност -2 броя

  Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор. Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност. Приложими по всяко време на денонощието. Притежават маркер за контролната линия, който показва точно къде трябва да се появи тя, за да е валиден резултатът. Практични за употреба, без необходимост от чашка или пипета. Предназначени за външна употреба и самостоятелно тестване.
  8,50 (BGN)
  Снимка на Be.live Тест за бременност -1 брой

  Be.live Тест за бременност -1 брой

  Be.Live е тест за бременност, който използва специална технология RCI(Rapid Chromatographic Immunoassay). Тя гарантира 99.9 % точност на отчетния резултат. Be.Live е приложим по всяко време на деня, още от първия ден на закъснение на месечния цикъл. Използва се директно, без необходимост от чашка или пипета.
  5,50 (BGN)
  Снимка на АЛВЕО СИЛ 60 капсули

  АЛВЕО СИЛ 60 капсули

  Алвео Сил е хранителна добавка под формата на капсули - комбинация от растителни екстракти и натурален силиций, създадена да подобрява и поддържа цялостното здраве на дихателната система. Добавката се грижи за здравословното състояние на горните и долните дихателни пътища, помага за естественото протичане на процесите в белите дробове и алвеолите, поддържа нормалното състояние на синусите. Естественият растителен екстракт от силиций се извлича от лимецови люспи по специална технология, която запазва неговите полезни свойства. Екстракцията е затворен и контролиран цикъл за отглеждане на лимец на 1700 м в Биосферен резерват "Западни Родопи". Включените билки и горски плодове, са типични за България и се отглеждат селективно в екологично чист район в Биосферен резерват " Странджа"
  75,20 (BGN)
  Снимка на ВИЗОЛОР 60 таблетки

  ВИЗОЛОР 60 таблетки

  ВИЗОЛОР е хранителна добавка, която е създадена за подобряване и поддържане здравето на очите и подобряване на зрението. Съставките в продукта са общо известни и познати с техните благоприятни свойства за здрави очи.
  27,70 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С - C Vit 500 мг 10 таблетки за смучене

  ВИТАМИН С - C Vit 500 мг 10 таблетки за смучене

  C Vit Витамин С е хранителна добавка за възрастни под формата на таблетки за смучене с удължено освобождаване и с вкус на портокал. Витамин С има антивирусно и противовъзпалително действие. Без добавени оцветители.
  8,15 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С - МАЛИНКА 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - МАЛИНКА 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - Малинка са таблетки за смучене с удължено освобождаване. Повишават жизнения тонус и подсилват имунната система. Съдействат за нормалното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия. Защитават клетките от оксидативен стрес и помагат за намаляване чувството на отпадналост и умора. Имат вкус на малина.
  6,90 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С - ПОРТОКАЛЧО 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - ПОРТОКАЛЧО 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - ПОРТОКАЛ са таблетки за смучене с удължено освобождаване. Повишават жизнения тонус и подсилват имунната система. Съдействат за нормалното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия. Защитават клетките от оксидативен стрес и помагат за намаляване чувството на отпадналост и умора. Имат вкус на портокал.
  6,90 (BGN)
  Снимка на Витамин С ампули извлек от Шипка 504 мг , 6 ампули

  Витамин С ампули извлек от Шипка 504 мг , 6 ампули

  C Vit Natural е мощен натурален имуностимулант в удобна ампула за пиене. Всяка доза C Vit Natural съдържа 504 mg натурален витамин С, добит от плодовете на шипка, и 100 mg прополис (екстракт). Течната формула на добавката ви гарантира оптимална усвояемост от организма и отлични резултати.
  13,40 (BGN)
  Снимка на Електронен апарат за кръвно NISSEI DS 11

  Електронен апарат за кръвно NISSEI DS 11

  Универсален и удобен – електронен автоматичен апарат за кръвно налягане NISSEI DS-11 е японски електронен апарат за мерене на кръвно налягане. Уредът е снабден с универсален маншет, който се поставя на предмишницата (над лакътя). Маншетът е подходящ за почти всяка ръка, тъй като обхваща бицепс с обиколка от 22 до 42 см в отпуснато състояние. NISSEI DS-11 дава прецизни и точни измервания с натискането само на един бутон.
  124,85 (BGN)
  Снимка на Електронен апарат за кръвно NISSEI DSK-1031

  Електронен апарат за кръвно NISSEI DSK-1031

  Най-добре продаващият се апарат за кръвно в Япония.Меренето на кръвното налягане никога не е било по – надеждно от сега! NISSEI DSK-1031 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане в домашна обстановка. Системата за измерване на кръвното е оборудвана със стандартен ръкав, който се прикрепва около бицепса. Апаратът е лесен за употреба и разполага с надеждни индикатори, които оптимизират процеса на измерване на кръвното и пулса.
  199,70 (BGN)
  Снимка на Електронен апарат за кръвно NISSEI WSK-1011 китка

  Електронен апарат за кръвно NISSEI WSK-1011 китка

  Най-добре продаващият се апарат за измерване на кръвно налягане в Япония.NISSEI WSK-1011 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс за китка. Уредът е предназначен за възрастни и деца над 12 години. С NISSEI WSK-1011 можете редовно да следите кръвното си налягане в комфорта на дома.
  124,85 (BGN)
  Снимка на МОБИЛОР за стави и кости 120 таблетки

  МОБИЛОР за стави и кости 120 таблетки

  МОБИЛОР оказва благоприятно въздействие върху здравето на ставите и костите. Препоръчителният дневен прием на този продукт осигурява 200 mg висококачествен колаген на ставния хрущял, който е ключов фактор за нормалната подвижност на ставите. Предлага се в опаковка от 120 таблетки.
  31,30 (BGN)
  Снимка на НЕБРОВИДИН 30 капсули

  НЕБРОВИДИН 30 капсули

  НЕБРОВИДИН е хранителна добавка, която се използва като помощно средство при заболявания вследствие на възпален и увреден очен нерв. Ускорява естествените механизми за възстановяване на зрителния нерв. Допринася за по-бърза регенерация на нервните клетки. Комбинира ключови вещества, които: възстановяват миелиновата обвивка на увредения нерв; подобряват предаването на нервни импулси; облекчават възпалението в засегнатата област.
  22,40 (BGN)
  Снимка на НЕБРОН 30 таблетки

  НЕБРОН 30 таблетки

  Неброн е доказан продукт, съдържащ ценни хранителни вещества, подпомагащи структурата и функцията на периферната нервна система. Ускорява физиологичните механизми за регенерация на периферната система чрез стимулиране на невронния метаболизъм. Допринася за по-бързото възстановяване на увредената миелинова обвивка на аксона и подобрява нервната проводимост.
  26,60 (BGN)
  Снимка на ПОРЕКСАН 60 таблетки

  ПОРЕКСАН 60 таблетки

  ПОРЕКСАН е хранителна добавка, която спомага за разширяване на кръвоносните съдове. Оказва благоприятен ефект върху кръвообращението и оросяването на мозъка и крайниците, като така подпомага паметта и концентрацията. ПОРЕКСАН допринася за нормалното функциониране на сърдечната, нервната и имунната система.
  26,99 (BGN)
  Снимка на ФЛОТЕН пробиотик 20 капсули

  ФЛОТЕН пробиотик 20 капсули

  ФЛОТЕН е пробиотик , който благоприятства нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и стимулира нормалната перисталтика на червата. Този продукт допринася за правилното разграждане и усвояване на макро- и микронутриентите, подпомага имунната система и е подходящ за употреба по време и след антибиотично лечение. Тази мощна пробиотична формула, съчетава в себе си 10 различни микробиологични култури. Това обуславя многостранното синбиотично действие, което допринася за нормална стомашно-чревна функция. Във Флотен се съдържат 12.5 милиарда жизнени клетки на грам вещество. Специалната технология на добиване на суровината е причина за това пробиотичният комплекс да е устойчив на стомашни киселини и жлъчни соли.
  26,75 (BGN)