Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  VITABIOTICS

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  Immunace Extra Protection от Vitabiotics е хранителна добавка с оптимизирана формула за подпомагане нормалната имунната функция. Имунейс Екстра Защита е формула осигуряваща 28 хранителни вещества, включително естествен ликопен, ресвератрол, астаксантин, алфа липоева киселина и допълнителен витамин D от 1000 IU.
  38,30 (BGN)
  Снимка на ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  Immunace Original от Vitabiotics е специализирана хранителна добавка, която осигурява съвременна подкрепа за отлично здравословно състояние и жизненост, в съчетание със специфично подбрани нутриенти за подпомагане нормалната функция на имунната система. Имунейс има пълноценна формула, която включва витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки.
  30,60 (BGN)
  Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.

  МЕНОПЕЙС ОРИГИНАЛ*30 таблетки

  Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена, когато нивата на естроген намаляват. Обикновено ни застига между 45 и 55 години, но може да варира значително и е доста индивидуално точно кога ще настъпи.Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.Жените обръщат все по- голямо внимание на своето здравословно състояние през периода на менопауза. Менопейс® Оригинал е съвременна формула съдържаща 21 елемента, която може да се ползва едновременно с или независимо от Хормонозаместителна терапия.
  28,10 (BGN) 22,48 (BGN)
  Снимка на УЕЛБЕЙБИ КАПКИ ЗА БЕБЕТА 30 мл

  УЕЛБЕЙБИ КАПКИ ЗА БЕБЕТА 30 мл

  Пълноценна хранителна подкрепа за вашето новородено.Внимателно балансирана хранителна добавка за бебета от 4 до 12 месеца. Първият мултивитамин за бебета, осигуряващ освен необходимата дневна доза от витамин D още 13 витамина и минерала плюс екстракт от малц. Не съдържа подсладители, изкуствени оцветители, алкохол, лактоза, глутен, консерванти, сол, мая.
  20,40 (BGN)
  Снимка на УЕЛБЕЙБИ СИРОП ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА 150 мл

  УЕЛБЕЙБИ СИРОП ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА 150 мл

  Уелкид Бейби сироп за деца и бебета е идеален за бебета над 4 месеца и деца до 4 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизнено важни витамина и минерала. Уелкид за деца и бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия, правещ вкуса на сиропа особено приятен за вашето дете. Уелкид за деца и бебета е създаден предвид нуждите на подрастващия организъм, подсигурява хранителни добавки на нужните нива във времето, когато бебетата и децата трябва да ги приемат, за да подпомогнат бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка
  22,60 (BGN)
  Снимка на УЕЛКИД ПЕПА ПИГ МУЛТИВИТАМИНИ 30 желирани таблетки

  УЕЛКИД ПЕПА ПИГ МУЛТИВИТАМИНИ 30 желирани таблетки

  Wellkid Peppa Pig Multi-Vits Soft Jellies съдържат 13 витамина и са произведени съобразно специфичните нужди на децата на възраст от 3 до7 години, за да осигурят пълноценна гама от нутриенти за балансиран и здравословен хранителен режим на Вашето дете.Wellkid Peppa Pig Мултивитамини включват витамините A, C и D, съгласно препоръката на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство, което съветва всички деца до 5-годишна възраст да получават добавка, съдържаща тези витамини.*Подкрепа по време на бързо развитие на децата и за силна имунна система
  22,95 (BGN)
  Снимка на УЕЛКИД ПЕПА ПИГ ПРОБИОТИК 30 желирани таблетки

  УЕЛКИД ПЕПА ПИГ ПРОБИОТИК 30 желирани таблетки

  Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик е микробиотична добавка за деца на възраст от 3 до 7 години, с чудесен портокалов вкус, предоставяща 5 милиарда полезни бактерии. В състава е включен и калций, който помага на нормалната работа на храносмилателните ензими.
  24,25 (BGN)
  Снимка на ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 200 мл

  ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 200 мл

  Feroglobin-B12 е хранителна добавка под формата на сладък сироп с вкус на мед и портокал, която допринася за набавяне на оптимално количество желязо в организма. Тя представлява органична форма на железен цитрат с подобрена абсорбция, което я прави нежна към стомаха. Съдържа витамини и микроелементи, които подпомагат усвояването му.
  25,50 (BGN)
  Снимка на ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 30 капсули

  ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 30 капсули

  Feroglobin B12 представлява хранителна добавка, съдържаща Желязо, в комбинация с важни витамини и минерали, които съдействат за протичането на нормалния процес на кръвотворене и производство на хемоглобин и червени кръвни клетки.
  21,90 (BGN)