Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG

  WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG е немска фармацевтична компания с международна дейност, която работи успешно в над 35 държави в Източна и Централна Европа, Южна Америка и Азия.
  Фирмата разработва и разпространява продукти, предназначени за лечение на захарен диабет и неговите усложнения, лечение на редица кардиологични и сърдечно-съдови заболявания, анемия, неврологични заболявания и др.
  Продуктовата гама на WÖRWAG Pharma включва лекарства по лекарско предписание, лекарства без рецепта и хранителни дoбавки.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВИТАМИН B 12 АНКЕРМАН 1000 микрограма,50 таблетки

  ВИТАМИН B 12 АНКЕРМАН 1000 микрограма,50 таблетки

  Витамин В12 Анкерман 1 000 микрограма обвити таблетки съдържа цианокобаламин, известен като витамин В12. Той се използва за лечение на лек до умерен дефицит на витамин В12.Витамин В12 Анкерман е предназначен за деца на и над 6 годишна възраст, юноши и възрастни.Повечето хора приемат достатъчно витамин В12 с храната, но ако сте били подложени на операция на стомаха или червата или ако имате някакви стомашно-чревни заболявания, или сте на строга диета, може да не абсорбирате достатъчно витамин В12.
  29,60 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ 30 таблетки

  ВИТАМИНИ ЗА ДИАБЕТИЦИ 30 таблетки

  Диетична хранителна добавка със специални витамини и микроелементи, допълнение към балансирана диета при захарен диабет.
  8,90 (BGN)
  Снимка на КАПСАМОЛ ДОЛОР КРЕМ 0,05 % КРЕМ 40 гр

  КАПСАМОЛ ДОЛОР КРЕМ 0,05 % КРЕМ 40 гр

  Капсамол Долор 0,05% крем е лекарствен продукт, който принадлежи към групата лекарства, използвани като локални (местни) обезболяващи и съдържа Капсаицин, основен компонент на люти пиперки, гъст стандартизиран екстракт. Този лекарствен продукт се използва за намаляване на болки в ходилото/долната част на крака причинени от хронично болково увреждане на нерва от диабет (полиневропатия) при възрастни.Прилагането на този продукт е ефективно само като част от обща трапевтична концепция. То само не може да излекува уврежданията на нерва.
  12,10 (BGN)
  Снимка на ЛАГОЗА 150 мг Силимарин 50 таблетки

  ЛАГОЗА 150 мг Силимарин 50 таблетки

  Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като: токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др. Също така продуктът е подходящ за профилактика на увреждания на черния дроб, вследствие на прекомерна употреба на алкохол или лекарства. Съдържа екстракт от бял трън, известен с ползите си при проблеми с черния дроб. Съдържа съставката Силимарин - активира синтеза на белтъци и фосфолипиди, свързва свободните радикали и стабилизира мембраните на увредените чернодробни клетки, регенерира ги и ги предпазва от увреждане.
  23,50 (BGN)
  Снимка на МАГНЕРА ТАБЛЕТКИ *60

  МАГНЕРА ТАБЛЕТКИ *60

  Magnera® на немската компания Woerwag Pharma е хранителна добавка, която доставя на организма необходимото количество магнезий. Спомага за преодоляване на умората, поддържа функцията на мускулите, нервната система и психичнaта система. Магнезият е ключов за нормалното функциониране на организма.
  12,70 (BGN)
  Милгамма обвити таблетки е лекарство за възрастни, което съдържа 50мг Витамин В1 (бенфотиамин) и 250мкг Витамин В12 (цианокобаламин). Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаление на нерв, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.

  МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма , 50 таблетки

  Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Това са Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
  24,05 (BGN)
  Милгамма обвити таблетки е лекарство за възрастни, което съдържа Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаление на нерв, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.

  МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма, 100 таблетки

  Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
  46,90 (BGN)
  Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.

  МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма, 20 таблетки

  Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
  9,70 (BGN) 7,76 (BGN)
  Снимка на МИЛГАММА ПРОТЕКТ 300 мг , 30 таблетки

  МИЛГАММА ПРОТЕКТ 300 мг , 30 таблетки

  Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки e лекарствен продукт, съдържащ витамин. Бенфотиамин е мастно-разтворима форма на витамин B1 (тиамин).Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки се използва при лечение и профилактика на клинични състояния, дължащи се на дефицит на витамин B1 (напр. невропатии и сърдечно-съдови заболявания), в случаите когато тези състояния не се повлияват от диета. Лечение на диабетна и алкохолна полиневропатия.Клинично диагностициран дефицит на витамин B1 може да възникне в случаи на: неправилна или неадекватна диета и хранене,продължително парентерално хранене (венозно хранене) ,постене ,хемодиализа,малабсорбция – нарушение, при което съставките на храната не се абсорбират правилно в тънките черва,хроничен алкохолизъм ,повишени нужди от витамин B1 (напр. при бременност и кърмене).Милгамма Протект 300 mg филмирани таблетки се използва и за лечение на невропатии и сърдечно-съдови нарушения, които са резултат от дефицит на витамин B1.
  33,95 (BGN)
  Снимка на ОКСИЛИК 20 капсули

  ОКСИЛИК 20 капсули

  Оксилик® е мощна и балансирана антиоксидантна формула, която неутрализира свободните радикали, допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кръвоносната система. Съдейства за възстановяване на сърдечния мускул и правилното му функциониране.Допринася за поддържането на нормалното зрение .Влияе положително на физическия растеж и фертилитета.Допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата, ноктите и растежа на косата.Въздейства положително на доброто състояние на ставите.Допринася за нормалната функция на имунната система, като повишава издръжливостта на организма към студ и инфекции.Подобрява функциите на дихателната система особено при пушачи.Подобрява хормоналния баланс в организма.
  15,50 (BGN)
  Снимка на СИНТРИВАЛ 30 таблетки

  СИНТРИВАЛ 30 таблетки

  Синтривал спомага за поддържането на нормалното здраво състояние на тромбоцитите и намалява тромбоцитната агрегация (слепване).Така се поддържа нормален поток на кръв в съдовете.Нормалният кръвоток повлиява също и оросяването на тъканите и органите (например мозък, сърце, крайници).
  27,20 (BGN)
  Снимка на СОЛИГАММА 1000 IU таблетки *50

  СОЛИГАММА 1000 IU таблетки *50

  Солигамма 1 000 IU таблетки съдържа витамин D3, който регулира усвояването и метаболизма на калций, както и включването на калций в костната тъкан.Солигамма 1 000 IU таблетки се използва за профилактика на дефицит на витамин D при здрави лица с известен риск, без заболявания или нарушения, свързани с абсорбция (не трябва да имате стомашно-чревно нарушение, свързано с абсорбцията на витамин D в червата),поддържащо лечение на остеопороза (изтъняване на костите).
  11,19 (BGN)
  Снимка на ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 100 таблетки

  ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 100 таблетки

  Феро-Фолгамма Нео се препоръчва при лечение на анемия причинена от едновременен дефицит на желязо и фолиева киселина, както и за профилактика на такъв дефицит по време на бременност.
  21,60 (BGN)
  Снимка на ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 50 таблетки

  ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 50 таблетки

  Феро-Фолгамма Нео се препоръчва при лечение на анемия причинена от едновременен дефицит на желязо и фолиева киселина, както и за профилактика на такъв дефицит по време на бременност.
  12,00 (BGN)
  За лечение на състояния на цинков дефицит в случай, когато те не могат да бъдат излекувани с обичайното хранене.

  ЦИНКОРОТ 25 мг , 50 таблетки

  Цинкорот 25 mg таблетки е цинкова добавка. За лечение на състояния на цинков дефицит в случай, когато те не могат да бъдат излекувани с обичайното хранене.Цинкът играе важна роля за имунната функция,целостта на кожата,заздравяването на раните,вкуса и мириса,тиреоидната функция,растежа и развитието,узряването на тестисите,неврологичната функция и инсулиновото действие (инсулинът е хормон, който регулира енергийния и глюкозния метаболизъм). Цинкът е необходим за нормалното развитие и физиологията на мозъка. Неговият недостиг или излишък в организма води до промени в поведението, ненормално развитие на централната нервна система и неврологично заболяване.
  18,90 (BGN)