Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    БИОПЮР МАКС ОМЕГА-3 1250 мг, 60 капсули

    Производител: AGETIS
    Специална формула, съдържаща най-висока концентрация * на полиненаситени мастни киселини. С грижа за сърцето, мозъка, зрението. Допринася за нормалното функциониране на мозъка, сърдечно-съдовата система и ставите и поддържането на нормалната концентрация на триглицеридите. Осигурява максимум концентрация на Омега-3 мастни киселини. Тройна сила на EPA и DHA във всяка капсула!
    Складова единица: p49064
    Стара цена: 31,00 (BGN)
    21,70 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Добавянето на БИОПЮР МАКС към дневния режим може да подпомогне дейността на сърдечно-съдовата система и поддържането на холестерола, триглицеридите и кръвното налягане в норма, благоприятства поддържане нормалните нива на глюкозата в кръвта, осигурява стабилна защита за мозъка и нервната система и нормалното психо-емоционално състояние. Има отлично въздействие върху зрението като намалява умората и съдейства за зрителната острота. Мощният противовъзпалителен ефект облекчава състоянието при възпалителни ставни заболявания, намалява болката и сковаността. С полезен ефект върху ендокринната система, насърчава правилната хормонална продукция, благоприятства състоянието на кожата, косата и ноктите.

    Активни съставки в една капсула:

    Рибено масло 1 250мг от които общо ОМЕГА-3 полиненаситени мастни киселини 840мг:

    EPA (ейкозапентаенова киселина) - 465мг

    DHA (докозахексаенова киселина) - 375мг

    Други съставки: токоферол ацетат ( витамин Е ), желатин, глицерин, пречистена вода.

    Дозировка: По 1 капсула дневно с храна.

    Предупреждения: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Ако приемате антикоагуанти или страдате от нарушения, свързани с кървене, ако сте бременна или кърмите посъветвайте се с Вашия лекар. Този продукт не е предназначен за деца под 18 годишна възраст.

    Съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно, сухо място.

    Ако приемате антикоагуанти или страдате от нарушения, свързани с кървене, ако сте бременна или кърмите посъветвайте се с Вашия лекар. Този продукт не е предназначен за деца под 18 годишна възраст.

    Опаковка : 60 капсули

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.

    ЛАГОЗА 150 мг Силимарин таблетки*50

    Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.
    24,00 (BGN) 20,40 (BGN)
    Снимка на BetterYou™ Витамин D3+K2 орален спрей *12 мл

    BetterYou™ Витамин D3+K2 орален спрей *12 мл

    BetterYou™ Vitamin D+K2 Методът на иновативното доставяне позволява на витамин D3 и К2 да се абсорбира директно в кръвообращението чрез вътрешната част на бузата, като заобикаля храносмилателната система, където много хранителни вещества могат да бъдат загубени. Витамин D3 и витамин К2 работят синергично един с друг, за да гарантират, че калцият се насочва извън артериите, към костите, където спомага за подобряване на плътността на костите. Без достатъчно витамин К2 може да настъпи калциране в артериите, което увеличава риска от сърдечни заболявания.
    25,15 (BGN)
    Витамикс за очи допринася за поддържане на нормално зрение.Подпомага нормална функция на зрителната острота и структурата на зрителния орган.Защитава клетките от оксидативен стрес.

    ВИТАМИКС ЗА ОЧИ капсули*30

    Витамикс за очи допринася за поддържане на нормално зрение.Подпомага нормална функция на зрителната острота и структурата на зрителния орган.Защитава клетките от оксидативен стрес.
    11,40 (BGN)
    РИНАЛЕРЖИ таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на алергичен ринит, сенна хрема.

    РИНАЛЕРЖИ таблетки*60 Boiron

    РИНАЛЕРЖИ таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на алергичен ринит (сенна хрема).
    8,99 (BGN)